21-річного воїна ЗСУ Ігоря Хованця, що загинув у пожежі на Широкому лані, поховають 16 березня

У п’ятницю, 16 березня 2018 року о 12-00, у смт. Ярмолинці (Хмельницька область) віддадуть останню шану 21-річному воїну ЗСУ Ігорю Хованцю.

Уродженець Хмельниччини Ігор Володимирович Хованець, 1996 року народження, загинув вніч на 13 березня під час пожежі на військовому полігоні «Широкий лан» у Миколаївській області. Загорання сталося близько 4-ї години ранку, коли більшість бійців спали.

Причиною загорання стало порушення правил безпеки при користуванні піччю. Щоб обігріти військовий шатер, військовослужбовці намагались розпалити буржуйку, у якій згасло полум’я, та плеснули туди горючу речовину.

Як повідомив старший солдат Велі Шагалієв, 21-річний боєць спав далі за всіх від входу і не встиг вибігти — на нього обрушився палаючий шатер.

Народився Ігор у квітні 1996 року у Ярмолинцях. Там же навчався та закінчив школу. Після отримання атестату, юнак переїхав до Харкова, де вступив до Національного юридичного університету ім.Ярослава Мудрого на навчання в Інституті підготовки юридичних кадрів для СБУ. По отриманню ступеня бакалавра був призваний Харківським військоматом.

21-річний Ігор служив у лавах ЗСУ за контрактом у 92-ій сухопутній механізованій бригаді та мріяв у майбутньому стати військовим прокурором.

До свого 22-річчя Ігор не дожив дещо більше місяця.

В Ярмолинцях у воїна залишились мати, батько та старший брат Ярослав.

Загибель Ігоря — це невимовне горе для усіх близьких молодого хлопця…

Уся Хмельниччина сумує разом з близькими та рідними…

Вічна пам’ять загиблому воїну…

 

 

 

Читайте також:

У пожежі на полігоні неподалік Миколаєва загинув юний боєць ЗСУ з Ярмолинець, що на Хмельниччині

1 thought on “21-річного воїна ЗСУ Ігоря Хованця, що загинув у пожежі на Широкому лані, поховають 16 березня”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *