Чому не варто їсти сиру ранню моркву?

У деяких ранніх овочах з городу вміст нітратів перевищує норму, тому варто обмежитися у вживанні таких продуктів у сирому вигляді.

Про це повідомила експерт Ніна Кільдій, пише 24tv.ua з посиланням на ГолосUA.

Тести на нітрати виявили, що великі проблеми були з вмістом нітратів в редисці. При нормі 1500 міліграм на кілограм, показник нітратів сягав 2000-2300.

Фахівець радить не їсти буряк та моркву у сирому вигляді. Вона рекомендує відварювати овоч і не використовувати відвар, оскільки нітрати добре розчиняються в воді.

Ніна Кільдій застерігає не їсти моркву у сирому вигляді і загалом не захоплюватися її вживанням.

 

 

 

Читайте також:

Полуниця, салат та молода картопля: як вибрати і з’їсти безпечний продукт?

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *