Профілактика, а не лікування!

Хмельницька компанія – аптечна мережа «ПЕРША АПТЕКА» руйнує стереотипи щодо звичних понять!

Для більшості українців аптека завжди була закладом охорони здоров’я, куди ми приходимо уже після того, захворіли чи погано себе почуваємо, загалом, з негативними емоціями.

То чому ж це не подобається працівникам вказаної компанії? Навіщо це змінювати і якого результату отримувати нам, пересічним хмельничанам?

У аптеках міста, відзначають працівники, вони зіштовхуються з клієнтами, які не бажають йти до лікаря, які самі собі призначають лікування, займаються самолікуванням.

 

 

В загальному рівень захворюваності, як сезонної так і хронічної, дуже великий. Цей показник збільшується і причиною цього є недостатня ознайомленість з методами та засобами профілактики.
Саме тому «ПЕРША АПТЕКА» визначила для себе такий напрямок — Профілактика та оздоровлення населення.

У 2016 році щомісяця у закладах аптеки проводився один із заходів календаря здоров’я:
— Липень «Літня аптечка», де розповідали, як правильно сформувати та що застосовувати при забоях, порізах, отруєннях, перегріваннях чи опіках;
— Вересень «Оздоровлення та гарне самопочуття», хмельничан знайомили як і чим краще очистити організм, які вітаміни для кого краще приймати, обговорювали теми схуднення та спортивного харчування;
— Жовтень – «Довголіття» розповідали про профілактику діабету та серцевих захворювань, усе про лікарські трави та збори;
— Листопад – «Захист у холод та негоду», застосування ароматерапії, лікарські трав при застуді та формували зимову косметичку у мороз і негоду.

 

 

Протягом 2016-го «ПЕРША АПТЕКА» часто проводила Дні здоров’я та зустрічі з клієнтами, де дегустували чаї, вимірювали тиск, пульс, рівень цукру у крові, проводили діагностику шкіри та тестування косметики.

В перше в Україні разом із компанією «Лореаль Україна» була запущена «Школа Атопії» та «Клуб ділових жінок», де знайомили клієнтів з правилами правильного використання косметичних засобів.

А до Дня міста Хмельницького провели міні-фестиваль «Здорове місто», де хмельничани, могли ознайомитись з інформацією, спробувати дієтичне харчування, виміряти показники організму та продегустувати фіточаї.

 

 

 

Важливими досягненнями 2016 року стали два визнання, якими компанія дуже пишається та дякує усім за підтримку.

  • «ПЕРША АПТЕКА» стала «Аптекою року 2016» в Україні у всеукраїнському конкурсі «Панацея 2016».
  • А у грудні мережа отримала нагороду від хмельничан «Народний бренд 2016«, зайнявши перше місце серед мереж області.

 

У планах «ПЕРШОЇ АПТЕКИ» на 2017 рік — продовження такої просвітницької роботи. Адже профілактика, це краще, та й , зрештою, і дешевше, ніж лікування.

Тому запрошуємо Вас до наших спільнот у Facebook, Вк та Інстаграм!

Слідкуйте за новинами та заходами і залишайте свої відгуки та пропозиції!

 

«ПЕРША АПТЕКА» вітає Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ми бажаємо Вам — будьте здорові, надхненні, активні щодня та щохвилини!

Нехай у 2017- му здійсниться все те, чого Ви прагнете!

 

 

 Аптека року 2016, лікування, Перша Аптека, профілактика

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *