Дочці Трампа оголосили бойкот — взуття її бренду більше не продаватимуть

Противники Трампа у США оголосили, що не будуть купувати взуття Іванки Трамп, а потім почали погрожувати і бойкотувати великі торгові мережі, які продають бренд під її іменем. Про це повідомляє Главком з посиланням на Економіст.

Першою не витримала удару одна з найбільших мереж універмагів в США Nordstrom. Вона оголосила про те, що більше не буде продавати взуття Іванки Трамп. Правда, тут же керівництво компанії спробувало виправдатися, заявивши, що ніякої політики в його рішенні немає. Вся справа в тому, що у взутті цього бренду були слабкі продажі в мережі і, саме тому було прийнято рішення зняти бренд з продажу. Така ротація дійсно в Nordstrom весь час відбувається, близько 10% всього асортименту вилітає з полиць магазинів протягом року.

Нагадаємо, старша донька Дональда Трампа Іванка зробила вагомий вклад у перемогу свого батька на виборах в США. Саме вона, а не дружина Меланія, представляла його делегатам з‘їзду Республіканської партії у Клівленді, штат Огайо, на якому відбулося офіційне висунення Дональда Трампа в кандидати в президенти. Тоді головною темою виступу Іванки стала рівність між чоловіками і жінками.

 

 

 

Читайте також:

Під час офіційного візиту Дональда Трампа супроводжувала дочка Іванка, а не перша леді

 бренд Іванка Трамп, взуття, Іванка Трамп

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *