Визначили найкращих молодих юристів Хмельниччини

12 грудня 2016 року, під головуванням начальника Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктора Худняка, голови Координаційної ради молодих юристів Алли Герц та за участю членів організаційного комітету, відбувся 2-ий етап регіонального конкурсу серед юристів «МОЛОДИЙ ПРАВНИК ОБЛАСТІ» у вигляді «круглого столу» на тему: «Юридична освіта та практика: проблеми сьогодення».

Участь у конкурсі брали молоді юристи віком до 35 років, які мають вищу юридичну освіту та стаж роботи в галузі права не менше 2-х років.

Після оцінювання за чотирма критеріями: ораторське мистецтво, активна участь у обговоренні, теоретичні знання та пропозиції щодо вирішення проблемних питань, журі визначило кращих юристів Хмельниччини, які стали переможцями у номінаціях молодий юрист-теоретик та молодий юрист-практик.

 

 

 

15 грудня 2016 року о 14.45 у 201 аудиторії І корпусу Хмельницького університету управління та права відбудеться урочиста церемонія нагородження кращих з кращих молодих юристів Хмельниччини.

Захід відбудеться за участі радника Міністра юстиції, народного депутата України Ігора Сергійовича Алексєєва.

Запрошуємо усіх бажаючих розділити з переможцями радість та честь нагородження!

 

Читайте також:

Безоплатна вторинна правова допомога мешканцям Хмельницької області

 

Джерело: Головне територіальне управління юстиції у хмельницькій області

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *