Пішов Джордж Майкл

У неділлю, 25 грудня, у віці 53 років помер відомий британський співак кіпріотського походження, володар двох премій «Греммі» і п’яти нагород MTV Джордж Майкл.

Про це офіційно повідомив його агент: «Пішов з життя Джордж Майкл.»

Зірка, яка почала свою кар’єру з гуртом Wham! в 1980-і роки і досягла популярності в якості сольного виконавця, «мирно пішов» в селі Горінг-він-Темз в графстві Оксфордшир, про що повідомив його публіцист.

За злою іронією долі головним хітом популярного в 1990-і роки соліста була композиція Last Christmas, або «Останнє Різдво», виконана ним у дуеті з Ендрю Ріджлі. Вчорашнє Різдво стало для знаменитого музиканта дійсно останнім — артиста не стало саме 25 грудня.

Родина співака давно переживала за його здоров’я і життя: він лікувався від наркозалежності, а півтора роки тому проходив реабілітацію в елітній швейцарській клініці Kusnacht Practice. Однак про точні причини його смерті поки відомо небагато. Колишній менеджер артиста назвав в її якості серцеву недостатність.

Поліція округу Темз-Веллі графства Оксфордшир цього поки не підтверджує, проте на її сайті говориться, що обставини смерті Джорджа Майкла «не виглядають підозрілими.»

 

 Джордж Майкл, Останнє Різдво, помер

Пішов Джордж Майкл: 1 комментарий

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *