Анатолій Нестерук: Хмельницький — це наш дім

Підходить до свого завершення, хоч і не легкий, але надзвичайно продуктивний для хмельницьких можновладців, 2016 рік.

Останій тиждень року хоч є передноворічним, і всі та все в місті готується до святкової зустрічі 2017-го, щоденні проблеми у житті обласного центру постійно потребують уваги від очільників міста.

Згадаємо наші успіхи. Цьогоріч, наш Хмельницький за багатьма рейтинговими показниками посідав одні з найвищих сходинок.

Так, за рейтингом комфортності українських міст, складеним «Фокус», Хмельницькій увійшов до трійки лідерів та посів третє місце, поступившись таким «гігантам» як Львів та Київ.

Окрім того, аналітики сервісу OLX провели дослідження «Ідеальне місто» на базі даних з 33 тисяч анкет користувачів сайту, які оцінювали комфортність проживання у рідних містах за шкалою від 1 до 7 балів. Тут друге місце поділили між собою Львів та Хмельницький — по 3,5 бали.

Крім того, згадаємо і ще один факт успіху наших комунальних підприємств — за підсумками Всеукраїнського конкурсу на краще підприємство міського електротранспорту України сумісним рішенням корпорації «Укрелектротранс» та ЦК профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України від 24 листопада 2016 року Хмельницькому комунальному підприємству «Електротранс» присуджено І місце та нагороджено дипломом.

Ці надзвичано приємні визнання та вищі місця у рейтингах є заслугою і місцевої влади, і комунальних підприємств, і кожного хмельничанина.

Анатолій Нестерук, заступник міського голови м.Хмельницького, поділився з нами своїми думками, судженнями та оцінками з приводу успішного для нашого міста 2016-го:

 

 

 

Читайте також:

Хмельницькій увійшов до трійки міст-лідерів рейтингу «Фокус»

 

Дослідження від OLX: Хмельницький та Львів поділили 2-ге місце за комфортністю

 Анатолій Нестерук, хмельницькиий

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *