Життя поза стінами Білого дому: перший тиждень Обами після 8 років президентства

За стінами Білого дому життя сімейства Обама б’є ключем.

Старша дочка Барака та Мішель Обами, Малія, стрімко йде до здійснення своєї мрії: чадо колишнього президента США захоплюється кіно і мріє стати режисером.

Сьогодні джерела повідомили, що 18-річна випускниця школи стала інтерном в компанії відомого продюсера Харві Вайнштейна. Зараз Малія вирушила налагоджувати зв’язки на кінофестиваль Sundance — там її помітили папарацці у вівторок, 24 січня. Дівчина відвідала показ малобюджетного фільму «Пліжні пацюки» про нью-йоркського підлітка, стурбованого питаннями самоідентифікації.

Батьки Малії теж не сидять на місці: екс-президентське подружжя вирушило на приватний острів Некер в Карибському морі, який є частиною серії унікальних готелів Virgin Limited Edition. Цей острів належить британському мільярдерові і засновнику корпорації Virgin Group Річард Бренсону.

 

 

Подружжя Обама прилетіли на курорт на приватному літаку з Каліфорнії, папараці вдалося сфотографувати Мішель під час посадки на борт. До слова, літак теж належить Річарду Бренсону.
Самого магната бачили на острові тиждень тому, але Річард повернувся в Англію, щоб побачити новонародженого онука. Повідомляється також, що компанію Бараку і Мішель на вихідних склали посол Іспанії в США Джеймс Костос і його партнер — дизайнер інтер’єрів Майкл Сміт.

Уже в понеділок подружжя повернулося в свій особняк в Палм-Спрінгс, і вранці Барака Обаму помітили в фітнес-клубі Thunderbird Country Club, де він буває кожен день після переїзду з Білого дому.

У вільний час колишній президент грає в гольф. Барак близько п’яти годин орудує ключкою на приватній території клубу Porcupine Creek. Під час гри політика оточує група агентів секретної служби.

 

 

 

Джерело: Сплетник

 Барак Обама, екс-президент США, Мішель Обама

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *