«Міська влада відповідає» за участі Володимира Гончарука

У вівторок, 24 січня, відбулась перша у 2017-му році пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». На звернення хмельничан відповідав заступник міського голови Володимир Гончарук.

Впродовж години зателефонувало четверо хмельничан, які порушили шість проблемних питань.

Одразу декілька проблемних питань порушив житель мікрорайону Книжківці. Зокрема, звернувся до посадовця з проханням перевірити станцію стільникового зв’язку у цьому мікрорайоні, випромінювання якої, на його думку, негативно впливає на здоров’я людей. Для зручності книжківчан просив відкрити аптечний пункт у мікрорайоні, а також визначити чіткі межі та встановити огорожу на місцевому кладовищі.

Ще одна хмельничанка, яка знаходиться на заслуженому відпочинку, нарікала, на доплату за підігрів води, що враховується при сплаті за блакитне паливо. До того ж, за словами жінки, «Ощадбанк» стягує ще 3 гривні комісії. Щодо останнього, заступник міського голови роз’яснив заявниці, що така ситуація склалася по всій Україні, а сплатити за газ без комісії можна у відділеннях «Ощадбанку» через інформаційно-платіжні термінали. Як ними користуватися, розкажуть консультанти банку. Аби не доплачувати за підігрів води, порадив жінці встановити у помешканні індивідуальний лічильник обліку газу, тоді потрібно буде платити лише за використане блакитне паливо.

Ще одне звернення стосувалося механізму нарахування субсидій. Володимир Володимирович сказав, що дасть доручення управлінню праці та соціального захисту населенння розібратися в ситуації.

На «пряму лінію» також зателефонував хмельничанин, який цікавився тарифами на проїзд у міжміському транспорті. Володимир Гончарук порадив йому за роз’ясненням звернутися в профільний структурний підрозділ Хмельницької обласної державної адміністрації.

Спілкуючись з журналістами, заступник міського голови поділився враженнями від участі у семінарі «Економічний розвиток регіонів: стратегія та інструменти залучення інвестицій та підвищення експортного потенціалу», який відбувся 23 січня у Києві.

На усі дзвінки Володимир Володимирович дав вичерпні відповіді та детальні роз’яснення.

 

 

Читайте також:

Хмельничани проти здорожчання перевезення. Зареєстровано е-петицію. Підтримай!

 

Відомий економіст провів семінар-навчання у Хмельницькому

 

Сильній владі і сніг не завадить! Як чиновники міської ради на снігу віджимались

 

Джерело: Офіційний сайт Хмельницької міської ради

 Володимир Гончарук, міська влада відповідає, пряма телефонна лінія

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *