Подружжя Трампів виступило перед республіканцями Флориди

Перша леді Меланія Трамп затьмарила свого чоловіка, президента США Дональда Трампа, 18 лютого, під час свого виступу у Флориді, в місті Мелборна.

46-річна дружина політика подякувала всім присутнім за підтримку і запропонувала помолитися, а в цей момент 70-річний чоловік Меланії тримав її за руку.

Це велика честь і величезне задоволення стояти тут перед вами в якості першої леді США. Наша нація прагне до ще більшої цивілізованості та до єднання, незважаючи на різні політичні погляди. Я завжди буду чесна сама собою і чесна з вами, незважаючи на те, що про мене говорить опозиція. Я прагну до створення і підтримки ініціатив, які торкаються мого серця, ініціатив, які підуть на благо дітям і жінкам усього світу. Мій чоловік створює країну, в якій буде безпечно; країну, яка буде процвітати,
— звернулася Меланія Трамп до присутніх.

Після прочитання християнської молитви і невеликої промови Меланії до мікрофона підійшов Дональд Трамп. Президент заявив, що управління Білим домом проходить «досить гладко», також політик розкритикував американські ЗМІ.

Деякі видання просто вигадують новини, відмовляються повідомляти правду. Ми продовжимо виводити їх на чисту воду, ми переможемо, переможемо, переможемо,
— заявив президент.

Нагадаємо, що за підсумками листопадових виборів Флорида була серед штатів, де більшість проголосувала за Трампа.

 

 

Читайте також:

Дональд Трамп з родиною відвідав Південну Кароліну

 

 

Джерело: Сплетник

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *