Продукти, які допоможуть Вам міцно спати

При безсонні не обов’язково одразу ж приймати снодійні чи заспокійливі. Може проблема просто у неправильному харчуванні, пише 24tv.ua.

Спробуйте частіше вживати ці продукти і ви точно засинатимете швидше.

Грецький горіх

Ці горіхи – справжнє джерело триптофану, амінокислоти, яка виробляє серотонін та мелатонін. Вони дуже необхідні для організму, адже розслабляють розум та допомагають врегулювати біологічний годинник. До того ж вони чудово налаштовують тіло на хороший сон.

Мигдаль

При безсонні лікарі радять з’їсти кілька горішків. У них багато магнію, який розслабляє м’язи, поліпшує сон та допомагає подолати головний біль.

Білок, який міститься в мигдалі, допомагає підтримувати стабільний рівень цукру в крові під час сну та перешкоджає виділенню адреналіну.

Тепле молоко

Склянка розігрітого молока діє дуже заспокійливо. Вчені порівнюють його із теплою ковдрою. Молочні продукти сприяють виробленню серотоніну, який викликає сонливість і чудово розслабляє організм.

Вишневий сік

У цьому соці – багато мелатоніну. Також він підвищує рівень інсуліну в крові, який розслабляє тіло і налаштовує його на сон.

До того ж, вчені з’ясували, що дві склянки цього соку в день можуть продовжити тривалість сну до 90 хвилин. Однак не варто зловживати пакетованими соками. У них дуже багато цукру. Віддайте перевагу домашнім фрешам.

 

 

Читайте також:

Яких вітамінів не вистачає саме Вам і як швидко заповнити їх втрату?

 

5 альтернативних рецептів кави

 

Черемша — найкращий продукт для серця та щитовидки

 безсоння, продукти від безсоння, сон

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *