Голова Нацполіції збирає всю слідчу групу у справі вбивства Павла Шеремета

Голова Нацполіції Сергій Князєв на 12 годину четверга збирає всю слідчу групу Національної поліції у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це він заявив у розмові з кореспондентом «Української правди» у кулуарах Кабміну.

«Ми приєднаємо сюжет журналістів до матеріалів кримінального провадження і перевіримо викладену там інформацію«, — зазначив Князєв.

За його словами, на нараді з групою розслідування вбивства Князєв обговорить помилки слідства, а також факти, які буди викладені у сюжеті Слідства інфо.

На уточнення УП, чи був допитаний колишній працівник СБУ, який перебував у автомобілі «Шкода» неподалік місця закладки вибухівки під машину Шеремета, керівник Нацполіції зазначив: «Ще раз повторюю, я зараз збираю всю слідчу групу, заслухаємо всі звіти».

Вчора, 10 травня було презентовано розслідування журналістів OCCRP та Слідства.Інфо вбивства Павла Шеремета, що сталося 20 липня 2016 року.

Згідно з даними розслідування, Ігор Устименко, який працював в СБУ принаймні станом на 2014 рік, був помічений біля місця закладки вибухівки задовго до і під час закладки

Устименко був присутній біля будинку Шеремета принаймні кілька годин уночі, коли під автівку журналіста було підкладено вибухівку.

Він приїхав на місце події на Шкоді Октавії АА 2551 МО сірого кольору. Її зафіксували кілька камер спостереження в районі, де проживав Павло.

Сам Устименко відмовився коментувати свої зв’язки зі службою.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 8 години ранку на перехресті вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка було підірвано машину керівника «Української правди» Олени Притули, в якій перебував Павло Шеремет.

 

 

Читайте також:

«Вбивство Павла»: опубілковано розслідування із подробицями вбивства Шеремета

 вбивство Павла Шеремета, Голова Нацполіції, Павло Шеремет, Сергій Князєв

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *