Омелян про конфлікт з Балчуном: завершиться звільненням одного з нас

Міністр інфраструктури вважає, що його протистояння з главою правління «Укрзалізниці» Войцехом Балчуном завершиться звільненням одного з них.

Про це Володимир Омелян заявив на зустрічі з представниками бізнесу в Європейській бізнес асоціації (ЄБА), передає БізнесЦензор з посиланням на галузевий портал ЦТС.

«Хтось буде новий — чи міністр, чи глава Укрзалізниці,» — сказав Омелян.

Міністр також в черговий раз розкритикував діяльність Балчуна, так як він, на його думку, дискредитує саму ідею конкурсів і призначення високих зарплат керуючим держкомпаніями.

У той же час Омелян привітав заяву прем’єр-міністра Володимира Гройсмана про те, що він не проти незалежного аудиту «Укрзалізниці» і висловив надію, що цей аудит не призведе до затягування вирішення проблеми.

Глава Мінінфраструктури також закликав членів ЄБА спілкуватися з Євгеном Кравцовим як з неофіційною особою, оскільки вже зробив подання на його звільнення в Кабмін.

«Більше в команді я його не бачу», — заявив Омелян, зазначивши, що останньою краплею стало подання Кравцовим, як головою наглядової ради «Укрзалізинці», позитивного звіту про діяльність компанії на засіданні Кабміну 25 січня.

Нагадаємо, Бальчуна було призначенона посаду голови «Укрзалізниці» за результатами відкритого конкурсу розпорядженням Кабінету міністрів від 20 квітня 2016 року.

 

 

 

Читайте також:

Скандал в Уряді: посварились Омелян та Балчун

 войцех балчун, Володимир Омелян, конфлікт

Омелян про конфлікт з Балчуном: завершиться звільненням одного з нас: 2 комментария

  1. Уведомление: Укрзалізниця перейшла в колективне управління Кабміну — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *