Скільки витратять на Євробачення-2017?

На підготовку до проведення Євробачення зі столичного бюджету було виділено 200 млн. грн, 35 з яких було освоєно в 2016 році. Про це повідомляє Hyser. У Департаменті культури Київської міської державної адміністрації показали, як розподілять ці бюджетні гроші.

Станом на 22 березня передбачено близько 15 заходів у межах виділених коштів.
Серед них: закупівля техніки для атракціонів для Гідропарку, Центрального парку культури і відпочинку, Голосіївського парку, парків Партизанська слава і Перемога. На ці цілі виділено 47 млн ​​грн. Поки профінансовано 1 млн 173 тис.грн.

На ремонт фасаду Академічного театру драми і комедії на лівому березі виділять 5 млн.грн., 2 млн.грн. — на ремонт літньої естради «Міський сад» в Центральному парку культури і відпочинку, 1,5 млн.грн. — на влаштування зовнішніх мереж каналізації в парку «Перемога».

Мільйон гривень передбачено на показ 3D-маппинг шоу, 200 тисяч — на проведення міжнародного арт-фестивалю, 400 тисяч гривень — на тиждень сучасного мистецтва.

Понад мільйон гривень витратять на організацію розважальних зон на Троїцькій, Софійській, Поштовій, Контрактовій площах і на території музею «Київська фортеця».

Євробачення-2017 відбудеться в Києві в травні 2017 року на території Міжнародного виставкового центру. Фінал пісенного конкурсу заплановано на 13 травня. Представляти Україну буде рок-група О.torvald.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *