Принц Джордж готується до школи

У липні цього року принцу Джорджу виповниться 4 роки, а у вересні він стане учнем, повідомляє Spletnik.

Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми переїжджають до Лондона, де їх старша дитина піде в школу. Нагадаємо, раніше представники британської королівської сім’ї прожили три роки в Норфолку, а їх син з січня 2016-го відвідував дитячий сад Westacre Montessori School Nursery. З переїздому Кенсінгтонський палац у хлопчика почнеться зовсім інше життя.

Прес-служба герцога і герцогині Кембриджських сьогодні оголосила, що Кейт і Вільям визначилися у виборі нового навчального закладу для принца Джорджа. У вересні він піде в лондонську школу Thomas’s Battersea, де разом навчаються і хлопчики, і дівчатка. Раніше преса писала, що Джордж стане учнем школи для хлопчиків Wetherby, яку відвідували його батько і дядько, але плани помінялися.

Їх королівські високості раді, що знайшли школу, в якій у принца Джорджа буде щасливий і успішний старт,
— Йдеться в офіційній заяві.

Директор школи Бен Томас у відповідь публічно подякував королівській сім’ї за вибір його школи, рік навчання Джорджа в якій обійдеться Кейт і Вільяму в 23 тисячі доларів. Якщо Wetherby School знаходиться в декількох кварталах від Кенсінгтонського палацу, то до Thomas’s Battersea School доведеться їхати 30 хвилин.

 

 

 Thomas's Battersea School, принц Джордж,

1 thought on “Принц Джордж готується до школи”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *