Принц Джордж не хоче більше ходити до школи

Лише три тижні пройшло від початку навчального року, а маленькому принцу Джорджу вже набридла школа!

Ще зовсім нещодавно весь світ спостерігав, як принц Вільям проводжав чотирирічного спадкоємця британського престолу на перший навчальний день в школу Thomas’s Battersea. Однак, здається, що хлопчик, як і багато дітей його віку, вважає, що школа — це останнє місце, де б він хотів проводити свій час.

Я довіз його до школи, а він не хотів йти, — сказав Вільям в розмові з мамою двох дітей Луїзою Сміт в рамках заходу, присвяченого 50-річчю Бедфордширу.

Було хвилююче зустрітися з Вільямом. Він мені розповів, що принц Джордж не хотів йти в школу. У точності як і мої діти, — повідомила жінка.

До слова, принц Вільям вже розповідав про враження Джорджа від школи. За словами чоловіка Кейт Міддлтон, хлопчик ще не усвідомлював, що йому доведеться ходити туди щодня. Очевидно, що йому треба було трохи часу це зрозуміти…

Щоранку лише принц Вільям проводжає сина до школи, оскільки вагітна Кейт Міддлтон досить важко справляється з токсикозом, очікуючи на третю дитину. На запитання журналістів про стан здоров’я дружини принц Вільям нещодавно коротко відповів: герцогиня почуває себе вже набагато краще.

 

 

Читайте також:

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон втретє вагітна

Принц Джордж готується до школи

 Кейт Міддлтон, принц Джордж

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *