«Хмельницькводоканал» відкрив Call-центр. Телефонуйте!

У МКП «Хмельницькводоканал» відтепер запрацював власний Call-центр.

Тож абонентам, які бажають передати показники лічильників води і отримати відомості про стан розрахунків за спожиті послуги або отримати консультацію з інших питань діяльності міського комунального підприємства “Хмельницькводоканал” — достатньо зателефонувати за номером безкоштовного багатоканального телефону 0-800-508-067 і отримати усю необхідну інформацію.

Зазначена система дозволяє автоматично з’єднувати з оператором сall-центру або перенаправляти цей дзвінок на іншого вільного оператора.

Для створення нового підрозділу закуплено сучасне обладнання, на якому працюють чотири оператора, що дозволить передавати необхідні дані про споживання води абонентами підприємства значно швидше, ніж було раніше. Крім цього, за цим номером телефону можна з’ясувати питання щодо діяльності інших структурних підрозділів МКП “Хмельницькводоканал” або про порядок замовлення виконання сторонніх робіт і послуг, які виконують фахівці підприємства.

Запрошуємо усіх хмельничан скористуватися новою послугою МКП “Хмельницькводоканал”, послуга доступна як зі стаціонарного, так і з мобільного телефону.

 

 

 

Джерело: Хмельницька міська рада

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *