Серцево-судинна система Хмельниччини

Кланца Андрій Іванович — головний лікар Хмельницького обласного кардіологічного диспансеру — класичний приклад справжнього трудоголіка, відповідальної та прогресивної людини-фахівця, який живе працюючи так би мовити «24 години на добу 7 днів на тиждень», щоденно вдосконалюючи свою майстерність, щоб бути щосекунди готовим врятувати життя. Його пацієнти вдячні йому за вкладену у них душу, надзвичані хірургічні навички, професіоналізм та знання. Андрій Іванович — людина сучасна, саме тому у разі своєї відсутності безпосередньо у лікарні,  він постійно підтримує зв’язок зі своїми пацієнтами телефоном чи скайпом.

Нажаль, на сьогодні рівень смертності у нашій країні від хвороб серцево-сидинної системи є один з найвищих у Європі. Україна займає 2-ге місце з кінця. Ситуація гірше лише у Російській Федерації.

Однієї з основних причин такого стану речей є те, що галузь охорони здоров’я в Україні, за роки незалежності країни поки що не зазнала життєво необхідних їй суттєвих реформувань, і як результат, за останні роки фінансування галузі та можливості надання допомоги стали надзвичайно обмеженими. Свої думки та погляди з питання впровадження медичних реформ та шляхів виправлення ситуації, яка склалась, висловив Лікар першої категорії, кандидат медичних наук, головний лікар Хмельницького обласного кардіологічного диспансеру Андрій Кланца:

 

 Кланца Андрій Іванович, серцево-судинна система, хірург

Серцево-судинна система Хмельниччини: 1 комментарий

  1. Уведомление: У Хмельницькому створюють мережу амбулаторій сімейної медицини — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *