Дружини та чоловіки лідерів G7 в Брюсселі та в Італії (фото)

Поки лідери країн-членів НАТО оговорювали світові проблемні питання на саміті в Брюсселі, їхні дружини та чоловіки зустрілися в музеї Магрітта, а потім в брюссельському королівському палаці (Роял Касл).

Саме ця зустріч привернула уваги до себе більше, ніж безпосередньо саміт країн-членів НАТО чи лідерів G7. Саме ця зустріч бурхливо обговорюється в мережі. Причиною для цього є не лише чоловік прем’єр-міністра Люксембургу, Готьє Дестне, а й стильна 64-річна дружина нового президента Франції Бріжит Макрон, яка обрала для зустрічі досить коротку чорну міні-спідницню та блузу. А свій образ доповнила дизайнерською сумкою бренду Louis Vuitton на чорному ланцюжку. До свого відвертого образу перша леді Франції підібрала бежеві туфлі на високих підборах.

В той же час всі інші перші леді, включаючи Меланію Трамп, на офіційну зустріч наділи відповідні протоколу строгі сукні довжиною до колін або нижче (дружина президента Туреччини Еміне Ердоган і зовсім була в брюках).

Слід відзначити, що Меланія Трамп традиційно вражала стилем. Дружина президента США була одягнута у світлий костюм, який пізніше змінила на розкішну сукню.

Наступного дня, фотографам вдалось зробити світлини прогулянки Меланії Трамп та Бріжит Макрон вже в Італії. Саме ці дві дружини президентів США та Франції на даний час найбільше цікавлять світову громадськість серед усіх перших леді країн G7.

Хоча зараз Бріжит і Меланія навмисне не позували фотографам разом, проте вдало спійманий спільний кадр знаменитостей точно стане темою чергової дискусії. Відзначимо, що місіс Трамп вийшла в світ у різнобарвній блузі з закритим горлом, а Бріжит Макрон традиційно обрала коротке плаття, однак цього разу білого кольору.

 

 

 

Читайте також:

Чоловік прем’єр-міністра Люксембурга у колі коханих лідерів країн членів НАТО

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *