Купуйте вигідно — чи є в Україні розпродажі з чесними знижками?

Ну хто з нас не любить купувати нові речі? Таких знайдеться досить не багато. Оскільки кожна новинка, що потрапляє у наш гардероб чи домівку — це певна надія на краще, більш комфортне життя.

Кожна купівля дарує прекрасній дівчині мрію та сподівання на те, що у цій сукні та туфлях вона станете ще більш привабливою та неповторною; юнаку — що цей новий планшет ой як стане йому у пригоді при спілкуванні з друзями чи в навчанні; чоловіку, який за зиму дещо піднабрав зайвих кілограмів, — купівля велосипеда чи тренажера дарує віру в те, що він швидко та легко до літа приведе себе у гарну фізичну форму.

Усім нам потрібно хоча б зрідка купувати певні речі. Усім нам потрібне відчуття тієї неповторної ейфорії та радості, які нам дарує нова, вкрай необхідна та бажана у той момент річ.

Немає нічого поганого і в тому, що шукаючи якусь річ, ми роздивляємось різні варіанти. І зовсім не останнім чинником у багатьох випадках є ціна та можливість отримати знижку.

В магазинах знайти знижку у 80-90% досить складно. Та й, будемо чесні із собою, це практично нереально. Однак цілком можливо придбати омріяну річ із знижкою у 50-70%, особливо, якщо знаєш де та коли шукати. Одяг та взуття — це саме ті товари, на які можна очікувати значних знижок, оскільки досить часто магазини в середині та під кінець сезону розпродають свої колекції, щоб уникнути накопичення залишків.

Однак, важливо розуміти і те, що часто «акції» є обманними. Саме тому, щоб відрізнити дійсно справжню знижку від недобросовісної акції, завжди порівнюйте ціну на конкретний товар. Особливо тоді, якщо ви хочете придбати дорогу річ. Щоб дійсно купити бажану річ з реальною знижкою, все ж варто заздалегідь дізнатися та порівняти ціни бажаного товару.

Великі та відомі бренди цінують свою репутацію, тому проводити обманні акції для них не вигідно.

В світі розрізняють два «сезони знижок»: кінець червня і кінець грудня. Саме тоді практично скрізь і відбуваються розпродажі з чесними знижками.

Хоча, варто таки визнати, українські виробники та торгові площадки не завжди дотримуються принципів «чесних знижок», але якщо Вм таки поставили собі за ціль знайти та придтаи хорошу якісну річ за приємною ціною, неодноразово відвідуйте магазин або онлайн площадку, звертайте увагу на ціни та будьте терплячими.

Популярні торгові площадки України та світу:

 

Торгова площадка Коротка інформація
Один з провідних інтернет-магазинів одягу та взуття на українському онлайн-ринку. На даний момент Lamoda.ua пропонує найбільший вибір взуття серед магазинів-конкурентів, а також активно розвиває напрямок одягу й аксесуарів.
Каталог інтернет-магазину містить справжню продукцію 700+ світових брендів, що становить понад 250 000 предметів одягу, взуття та аксесуарів.
Найбільший торговельний майданчик Китаю, де зібрано безліч товарів від різних продавців. Сервіс складається з безлічі інтернет-магазинів Китаю, тому має найширший асортимент товарів — від чохлів на телефон до домашніх меблів. Є можливість безкоштовної доставки поштою China Post Air Mail. Безпека покупки в тому, що продавець отримує гроші тільки після доставки.
Це відомий бренд модного вишуканого одягу, призначеного для активних, молодих людей, яким не байдужа кар’єра та імідж, для тих, хто вважає за краще поєднувати останні тенденції моди з елегантністю та витонченістю класичного стилю. У виробництві одягу мережа використовує тільки найкращі тканини натурального і синтетичного походження, кожна з них проходить декілька щаблів відбору й обробки спеціальними складами, що забезпечують штучним тканинам унікальну гігроскопічність. За 8 років успішного розвитку в Україні, мережа зросла до 40 оффлайн магазинів.
Інтернет-магазин товарів для активного життя. Sportsterritory.com.ua пропонує СТОК брендового одягу з Європи за доступною ціною. Асортимент товарів налічує понад 30 000 видів одягу для занять спортом і повсякденного життя, також в магазині представлена велика різноманітність спорттоварів та товарів для активного відпочинку. Товар доставляється клієнту за замовленням, термін доставки 7-12 днів.
Одна з лідируючих компаній у виробництві та продажі взуття класу medium і medium-high. Компанія володіє торговими марками Carlo Pazolini, Carlo Pazolini Couture, Adami. Сьогодні Carlo Pazolini знають і купують — увібравши в себе все найкраще від італійських традицій і з’єднавши це з сучасним дизайном і високоякісними матеріалами, цей бренд створив свій неповторний, унікальний і легко впізнаваний стиль.

Інтернет-магазин товарів для дому, а також одягу, взуття та аксесуарів. Тут можна швидко і зручно підібрати модні товари від світових відомих брендів в режимі онлайн. Компанія працює безпосередньо з українськими, європейськими та американськими брендами.

 

Ми пропонуємо Вам на цій сторінці переглянути найбльш вигідні пропозиції, акції та знижки від найбільших торгових площадок України.

Уся представлена інформація, всі акції та знижки на сьогодні є актуальними.

Перегляньте та спробуйте! Купуйте вигідно та економно!

 

Торгова площадка Акція Термін дії
Знижка до 80% на преміум сумки и рюкзаки OGIO! До 01-07-2017
Распродаж більш ніж 100 товарів для спорта! До 30-08-2017
Фінальний розпродаж одягу зі знижками до -90%! Від 10-05-2017 до 10-07-2017
Фінальний розпродаж взуття зі знижками до -90%! Від 10-05-2017 до 10-07-2017
Спеціальна пропозиція! Знижка до -32% на рюкзаки! Від 22-05-2017 до 16-06-2017
Знижка до -70% на сукні та спідниці! Від 29-05-2017 до 05-06-2017
Купуй електрогрль зі знижкою до -30% та отримай в подарунок спеціальну лопатку для перевертання м’яса Aurora AU 687. До 31-07-2017

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *