У Києві пройшла перша репетиція військового параду до Дня Незалежності (фото, відео)

На території авіаційного заводу ім. Антонова в місті Київ пройшло перше спільне тренування Національної гвардії та інших силових структур України до військового параду до Дня Незалежності України, передає Главком. Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

«Цьогоріч гвардію представляють курсанти Національної Академії НГУ, батальйон почесної варти військової частини 3030 та об’єднаний оркестр Київського гарнізону», — йдеться в повідомленні.

Попереду ще декілька тижнів до проходження головною вулицею країни. Всі хлопці, як один, налаштовані на подальше тренування і готові приємно здивувати своєю майстерністю та міццю.

 

 

Нацгвардійці готуються до військового параду до Дня Незалежності УкраїниНа території авіаційного заводу ім. Антонова в місті Києві пройшло перше спільне тренування Національної гвардії та інших силових структур України до військового параду. Цьогоріч гвардію представляють курсанти Національної Академії НГУ, батальйон почесної варти військової частини 3030 та об’єднаний оркестр Київського гарнізону.Більше тут: http://bit.ly/2tVyGXj

Опубліковано Національна гвардія України 1 серпня 2017 р.

 

Читайте також:

На День незалежності українці відпочиватимуть чотири дні

 День незалежності, репетиція параду

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *