У спеку в Хмельницькому облаштовали медичні пункти

Найближчими днями синоптики прогнозують незвочно високу температуру атмосферного повітря, часом вдень повітря прогріватиметься до позначок до +35+37.

У зв’язку з аномальною спекою виникають ризики погіршення самопочуття, отримання теплового удару, гіпертонічних кризів у населення.

У зв’язку з тим, що на ринках міста в районі вулиці Геологів та Львівського шосе встановлено близько 16000 контейнерів, там щоденно перебуває значна кількість покупців.

Для безпеки городян та гостей міста в адміністративних приміщеннях ринків, функціонують медичні пункти, де працівники ринків, покупці та відвідувачі у разі потреби можуть отримати першу медичну допомогу, а саме:

  • ТОВ речовий ринок «ВВК Поділля -2», вул. Геологів, 18/2;
  • речовий ринок ТОВ «ТСЦ «Кооператор», вул. Геологів, 18;
  • речовий ринок КП «Спецбудмеханізація», вул. Геологів, 7;
  • Хмельницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (вул. Депутатська, 20), куди можуть звернутись працівники та відвідувачі ринків, які розташовані на Львівському шосе ( ПП ринок «Ізіда», ПП ринок «Кеш», Львівське шосе, 25/1, ПМП «Скіф», Львівське шосе, 29/2, ТОВ ТД «Тіса», Львівське шосе, 2, ПФ «Мост», Львівське шосе, 6 тощо).

Звертаємо увагу хмельничан та гостей міста про необхідність самостійно вживати заходів щодо захисту від високої температури повітря (носити одяг з натуральних тканин, головні убори, вживати велику кількість питної води, протирати вологими серветками близьке місцезнаходження артерій – шия, ліктьові згини). У разі можливості не перебувати на сонці з 12 до 17 години дня.

 

 

 

Читайте також:

Підступні небезпеки сонячного літа

Як харчуватись у літню спеку?

З початком серпня синоптики прогнозують спеку до +37

 

Джерело: Хмельницька міська рада

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *