Укрпошта знизила на 5-25% вартість пересилання міжнародних посилок

Починаючи з 1 серпня ПАТ «Укрпошта» знижує тарифи на міжнародні відправлення по ключових напрямках для експортерів – США, Китаю, Канаді, Австралії, та коригуває ціни для відправлень до країн ЄС. Про це повідомляє прес-служба державного поштового оператора.

Вартість пересилання міжнародних відправлень вагою до 10 кг залишилася без змін, оскільки Тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку визначаються й обґрунтовуються підприємством, а затверджуються рішенням НКРЗ. Відповідно, зміни вартості відбулися лише для міжнародних відправлень вагою 10-30 кг.

Зокрема, вартість пересилання відправлень авіатранспортом до:

  • США, Китаю, Канади, Австралії знижена на 25%,
  • Гонконгу, Японії, Південної Кореї – на 20%,
  • Італії, Іспанії, Франції – на 5%.

Для відправлень до Молдови та Росії компанія покращує якість наземного сполучення і знижує вартість пересилання на 25% та 23% відповідно.

Крім цього, Укрпошта розпочинає активну співпрацю з регулярними відправниками. Корпоративні клієнти при укладанні угоди на обслуговування можуть отримати знижку від 5% до 25% на пересилання міжнародних відправлень та отримати безкоштовні консультації штатного митного брокера.

На сьогодні, ПАТ «Укрпошта» має найбільшу мережу в Україні й може оформити міжнародне відправлення в 11 500 відділеннях в найвіддаленішому куточку країни. Маючи партнерство с 192 національними поштами, Укрпошта доставляє відправлення до адресатів у 234 країни та території в рамках спрощеного митного оформлення товарів.

За детальною інформацією звертайтеся до Контакт-центру ПАТ “Укрпошта” за тел. 0 800 300 545

 

 

Читайте також:

Укрпошта знижує вартість доставки відправлень у село

З 1-го серпня відправлення «Нової пошти» здорожчають

Майже банк. Як «Укрпошта» збирається захопити ринок фінпослуг

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *