Укрпошта знижує вартість доставки відправлень у село

Починаючи з  1  липня 2017 року ПАТ «Укрпошта»  знижує  тарифи  на  доставку  відправлень у сільську місцевість для поштових відправлень типу «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта Стандарт».

Про це повідомляє прес-служба поштового оператора.

Зараз  для  відправлень  в село «Укрпоштою  Стандарт» в  межах однієї області нараховується доплата у розмірі 6 грн, а в  межах України — 15  грн. З початком липня ж буде встановлено єдину ціну в розмірі 6 грн. для цього типу відправлень по усії території України.

Для  відправлень в село «Укрпоштою Експрес» в межах області доплата становила 9 грн, в межах України — 30 грн. З 1 липня єдина ціна доставки у сільську місцевіть для даного виду відправлень становитиме 9 грн для всієї України.

«Дослухаючись до побажань клієнтів та орієнтуючись на їхні потреби, Укрпошта спрощує тарифи на доставку в село і  робить їх найдоступнішими на ринку. Ми продовжуватимемо здійснювати доставку в сільські населені пункти за тарифами,  які  будуть на 30-40% нижчими від тарифів інших операторів. Адже на сьогоднішній день лише Укрпошта здатна доставити відправлення в будь-який, навіть найменший чи найвіддаленіший, куток країни»,

—  зазначив в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

 

 

 

 

Читайте також:

Зареєстровано законопроект щодо відкриття поштових рахунків Укрпоштою

«З картки додому» — Укрпошта впровадила послугу доставки готівки додому

«Укрпошта» вшанує пам’ять Блаженнішого Любомира Гузара

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *