Абонплата за газ не скасовується? Постанову НКРЕКП не опубліковано

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у 15-денний термін не опублікувала постанову, якою скасовується абонплата за газ, встановлена наприкінці березня 2017 року, зазначає Укрінформ.

Як свідчить постанова «Про скасування деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» від 10.04.2017 № 494, рішення про скасування абонплати за газ набирає чинності з дня, наступного за днем її опублікування в офіційному друкованому виданні — газеті «Урядовий кур’єр». Разом з тим, станом на 25 квітня текст постанови опублікований лише на сайті НКРЕКП та відсутній у законодавчій базі.

Відповідно до закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», рішення Регулятора, що мають ознаки регуляторних актів, а також рішення з питань встановлення тарифів на товари (послуги) суб’єктів природних монополій, цін (тарифів) для населення (якщо відповідні повноваження щодо встановлення цін (тарифів) надані спеціальними законами) набирають чинності з дня, наступного за днем їх опублікування в офіційному друкованому виданні — газеті «Урядовий кур’єр», якщо більш пізній строк набрання ними чинності не встановлено самим рішенням, але не раніше дня офіційного опублікування рішення. Рішення підлягає опублікуванню у 15-денний строк з дня його прийняття.

 

 

Читайте також:

З 1 квітня українці платитимуть за газ по-новому: ціну за спожитий газ та абонплату

Абонплату за газ скасували

В Україні збираються ввести абонплату за тепло. Що це та скільки може коштувати?

Експерт: Розрахунок абонплати за газ – грабіжницький

Абонплата за газ не скасовується? Постанову НКРЕКП не опубліковано: 1 комментарий

  1. Уведомление: Постанову про скасування абонплати за газ нарешті опублікували — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *