Стівену Сігалу на 5 років СБУ заборонило в’їзд в Україну

Слідом за низкою російських знаменитостей заборону на в’їзд в Україну отримав голлівудський актор Стівен Сігал, який є другом президента РФ Володимира Путіна.

СБУ на п’ять років заборонила акторові в’їзд в Україну, про що йдеться у відповіді спецслужби на запит Апострофа.

«Користуючись частиною 1 статті 13 закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» та статтею 7 Закону України «Про основи національної безпеки України», Службою безпеки України прийнято рішення про заборону виїзду в Україну зазначеній особі строком на 5 років» — підкреслили в СБУ.

«Рішення про заборону в’їзду в Україну приймається в разі, якщо є достатньо інформації, отриманої в установленому законом порядку, про факт скоєння нею (особистістю — ред.) Суспільно небезпечного діяння, незалежно від території його здійснення, яке суперечить інтересам забезпечення безпеки України, попередження , виявлення, припинення і розкриття якого відноситься до компетенції СБУ», — уточнили в СБУ.

У 2014 році актор виступав у Криму на тлі прапорів терористів так званої «ДНР». У листопаді 2016 року Сігал отримав громадянство Росії.

 

Читайте також:

Учасниці «Comedy Woman» Катерині Варнаві заборонено в’їзд в Україну

 заборона в'їзду, СБУ, Стівен Сігал

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *