Оприлюднили імена та світлини військових, загиблих на Світлодарській дузі

Загиблі на початку травня на Світлодарській дузі військові виявилися бійцями 43-го окремого мотопіхотного батальйону «Патріот» (входить до складу 53-ї окремої механізованої бригади). Про це пише Главком з посиланням на «Новинарня».

Імена загиблих героїв: Анатолій Біжко, Сергій Смирнов «Одеса», Юрій Мальков «Оптовик».

Біжко нещодавно відзначив 22-й день народження. Народився 7 квітня 1995 року в місті Нікополь Дніпропетровської області. Був четвертою, наймолодшою дитиною в родині.

В армії – з жовтня 2013 року. Від початку АТО захищав Батьківщину в лавах 74-го окремого розвідбатальйону. Учасник оборони Донецького аеропорту. З 1 грудня 2016 перейшов до 43 омпб, служив на посаді снайпера.

Мати померла два роки тому, залишився батько.

Смирнов — 1980 року народження, з міста Олешки (кол. Цюрупинськ) Херсонської області. Був мобілізований у вересні 2014 року до 43 бтро. В січні 2017 року підписав контракт із ЗСУ. Залишився 19-річний син.

Мальков народився 25 лютого 1986 року в місті Кривий Ріг (Тернівський район) Дніпропетровської області. Кулеметник 43 омпб. До батальйону прийшов півтора роки тому, згодом підписав контракт. Залишились дружина й маленька донька.

 

 

Читайте також:

З’явилися подробиці загибелі трьох військових на Світлодарській дузі

Бойовики нарешті віддали тіла трьох Героїв, які загинули рятуючи побартима

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *