Святий Миколай запалив вогні на святковій ялинці Хмельницького

19 грудня, у день Святого Миколая, на оновленому майданчику перед кінотеатром ім.Т.Г.Шевченка відбулось святкове та урочисте дійство – відкриття головної новорічної ялинки Хмельницького та гостини Святого Миколая. Участь у традиційному передноворічному святі взяли сотні маленьких і дорослих хмельничан та гостей нашого міста.

Головний гість свята – звісно ж Святий Миколай.
Він втав діток та дорослих, як зі сцени, так і у своїй щойно відкритиій резиденції. Св.Миколай вислухав бажння кожної дитини, яка завітала до нього у гості. Та кожному, і дорослому і малому, він бажав  гарних та веселих свят, миру та злагоди, добробуту та здоров’я.
Найулюбленіший усіма дітьми Святий Миколай вислухав віршики та побажання маленьких хмельничан, а у відповідь, у знак подяки за дитячі вітання, — дарував їм листівки та солодощі.
Про подарунки святого своїм наймолодшим гостям подбала Хмельницька міська рада.

 

 

 

 

 

 

Силами управлінь і відділів міської ради святкування біля головної ялинки міста Хмельницького проводитимуться впродовж всього Новорічно-Різдвяного періоду.

Для хмельничан та гостей обласного центру влаштували яскравий концерт за участю юних талантів Хмельницького.

 

 

Гарний настрій та заряд позитивних емоцій усім, хто завітав на свято, дарував відомий закарпатський рок-гурт «ROCK-H» з Мукачевого.

Із днем Святого Миколая та прийдешніми новорічно-різдвяними святами присутніх привітав міський голова Олександр Симчишин:

«Сьогодні той день, коли ми з Вами віримо у чудеса, коли уже починаємо підбивати підсумки року, адже залишилося буквально декілька днів і 2016-ий уже відійде в історію. Сьогодні день, коли ми можемо сказати, чи добре ми прожили цей рік, чи слухняними були, чи працювали так, як мали працювати і вже Святий Миколай дасть нам свою оцінку: тим, хто працював погано, він подарує різочку, а той, хто працював нормально, — чекатиме подарунків».

Крім того, молодий, успішний та прогресивний очільник міста додав:

«Хочу, щоб  у ці дні, вірячи і сподіваючись на чудо, ми молилися і просили здоров’я, добробуту, благополуччя для усіх нас, розвитку й успіху для нашого славного міста й України і просили перемоги, .бо, переконаний, що лише перемога, яку ми так чекаємо уже третій рік поспіль, може принести на українську землю мир і спокій»

 

 
Джерело: Офіційний сайт Хмельницької міської ради

2 thoughts on “Святий Миколай запалив вогні на святковій ялинці Хмельницького”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *