Королівська родина Великобританії відвідали недільну церковну службу

У неділлю, 8 січня, британські монархи відвідали ранкову службу в церкві Святої Марії Магдалени, яка знаходиться на території королівського маєтку Сандрінгем в графстві Норфолк.

На традиційну недільну службу прибули принц Вільям з Кейт Міддлтон, принц Філіп, Піппа Міддлтон з нареченим Джеймсом Меттьюс, Керол і Майкл Міддлтон, та королева Єлизавета II.

До слова, Єлизавета II вперше цьогоріч з’явилася на публіці після новин про її сильну застуду, останній раз королеву бачили на людях майже три тижні тому.

Британські ЗМІ висловлювали побоювання з приводу здоров’я 90-річного монарха, після того як вона порушила традицію і пропустила спочатку різдвяне богослужіння 25 грудня, а після — святкову новорічну літургію.

Букінгемський палац заявив, що королева відновлює сили після важкої застуди. На щастя, королева видужала. Поява Єлизавети II у неділю дуже обрадувало всіх присутніх.

Присутні на недільній службі ділились радісними враженнями: Ми її бачили дуже близько. Ми останні три тижні чекали, коли ж вона прийде до церкви. Дуже приємно було її побачити, звичайно, як і принца Філіпа.

 

 

 

 Великобританія, Королівська родина, церковна служба

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *