Чарівна Герцогиня Кембриджська відзначила свій ювілей

9 січня, британська герцогиня Кембриджська Кейтлін відзначила своє 35-річчя.

Святкування відбулося виключно в колі найближчих людей, родини Герцогині та принца Вільяма.

А з нагоди дня народження Кейт у Лондоні було чутно дзвін Вестмінстерського абатства.

 

Кейт Міддлтон народилася 9 січня 1982 англійському графстві Беркшир. У дитинстві їй довелося жити кілька років в Йорданії, оскільки туди по роботі направили її батька. Після повернення в Беркшир вона пішла до школи Сент-Ендрюс, а пізніше перейшла в коледж Мальборо — престижний приватний навчальний заклад, який закінчила зі значними академічними успіхами.

Крім того, там Кейт активно займалася спортом — зокрема тенісом, хокеєм і легкою атлетикою.

Закінчивши коледж у 2000 році, вона протягом наступного року встигла побувати в двох країнах — Італії та Чилі, де навчалася в престижних закладах і брала участь в благодійних програмах.

У 2001 році Кейт вступила до університету Сент-Ендрюс у шотландській області Файф, де і познайомилася з принцом Вільямом. У цій установі молоді люди разом вивчали історію мистецтва, проте пізніше онук королеви Єлизавети II перевівся на інший факультет.

Під час навчання в університеті майбутня дружина монаршої персони продовжила брати участь у благодійних заходах. Так, в 2002 році вона продефілювала на благодійному показі в прозорій сукні. Тоді ж, за різними версіями, вже почався роман Кейт і Уілльма. Під час студентських канікул вони кілька разів подорожували разом, а в 2003 році дівчина була в колі невеликої кількості близьких друзів запрошена на двадцять перший день народження принца.

Після закінчення університету Кейт стала працювати в компанії Party Pieces, яку заснували її батьки. У сімейному бізнесі вона займалася дизайном каталогів, зйомками продукції і проведенням маркетингової кампанії.

 

 

У 2007 році Вільям відправився в навчальний військовий табір в графстві Дорсет, а Кейт залишилася жити в Лондоні. Дані обставини, а також зростаючий тиск на дівчину з боку журналістів стали однією з причин несподіваного розриву пари. Однак через деякий час щасливі молоді люди знову стали потрапляти в об’єктиви папараці, і, хоча офіційних підтверджень відновлення їхніх стосунків так і не надійшло, з тих пір Уилльям і Кейт всюди з’являлися разом.

У листопаді 2010 року відбулися заручини принца і його коханої, а в квітні наступного року пройшло урочисте вінчання пари в Вестмінстерському абатстві. Їх весілля можна по праву вважати подією року, оскільки на ньому були присутні близько двох тисяч знаменитих гостей, а за прямою трансляцією заходу стежили по всьому світу.

Молодій парі королева Великобританії після весілля подарувала титул герцога і герцогині Кембриджських.

У 2011 році також був знятий фільм, під назвою William & Kate, присвячений відносинам, а потім і весіллі принца Вільяма і Кейт.

У 2012 році представники Кенсингтонського палацу офіційно оголосили про вагітність герцогині. У липні 2013 року на світ з’явився первісток Вільяма і Кейт — принц Георг Олександр Луї.

А у 2015-му в житті герцогині Кетрін і принца Вільяма сталася ще одна радісна подія — у пари народилася дочка.

 

 35-річчя, Кейт Міддлтон, принц Вільям

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *