Розлучення Джолі та Пітта буде конфіденційним

Нова віха в гучному процесі розлучення 41-річної Анджеліни Джолі та 53-річного Бреда Пітта: актори, які останній місяць не могли домовитися про те, чи повинен сам процес бути конфіденційним, прийшли до компромісу.

Екс-подружжя вирішило засекретити всі подробиці справи, щоб убезпечити дітей.

Сьогодні, 10 січня, Пітт і Джолі випустили спільну заяву з цього приводу:

Сторони підписали угоду щодо дотримання прав на недоторканність приватного життя їхніх дітей і сім’ї, що буде виражатися в збереженні конфіденційності всіх судових документів, залучення світового судді для винесення необхідних правових рішень і вирішення будь-яких інших питань. Батьки домовилися виступати єдиним фронтом в цьому процесі, — наголошує звернення Пітта і Джолі.

 

На дотриманні конфіденційності розлучення наполягав Пітт — в інтересах їх з Джолі шістьох дітей. Спочатку Анджеліна виступала проти цього рішення, наголошуючи на тому, що Бред хоче засекретити всі деталі процесу, тільки щоб убезпечити себе. Адвокати Джолі сумнівалися в щирості актора і заявляли, що той боїться, що про нього розкриється «жахлива правда». Однак незабаром Анджеліна пішла на мирову з колишнім чоловіком і погодилася з його думкою про те, що громадськості та пресі необов’язково знати деталі цього розлучення.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *