На Рівненщині знову стріляли через бурштин. Загинув селянин

Підозрюваних у вбивстві жителя села Люхча Сарненського району Рівненщини затримали поліцейські поблизу Рівного. Цю інформацію кореспонденту УНН підтвердили у відділі комунікації управління НП у Рівненській області.

За попередньою інформацією, затриманих підозрюють у вбивстві 57-річного жителя села.

У спецоперації на заправці поблизу села Бармаки неподалік обласного центру брало участь 8 екіпажів.

Одна з версій вбивства — нападники застрелили скупника бурштину.

Також таку думку підтвердив і місцевий журналіст Дмитро Леонітіюк на своїй сторінці у Facebook:

 

«Приїхали до Люхчі (Сарненський район) діалог з місцевим безробітним (підприємцем?) самозайнятим в діяльності зовні схожі на скупку каміння зовні схожого на #бурштин видобутий у спосіб схожий на завідомо незаконной у групи приїжджіх молодиків зовні схожих на учасників угрупування з назвою схожою на головні убори, задіяних у діяльності зовні схожій на системне вчинення діянь з ознаками…(рекет/розбій, карочє)… так от… діалог незаладився.

Одні сільниє прієзжиє, інші — тємпєрамєнтниє мєсниє.

Слово за слово, та і пішло-поїхало: за давньою поліською традицією непроханих гостей зустрічати короткими автоматними чергами та звучними залпами з мисливських рушниць. Гості традицію знали, а тому і забезпечили відповідну щільність вогню у напоямку своїх віз а ві… скупник поранений, та живий, батько скупника… не довезли живим до лікарні.

Слідчі Сарненського ВП мають чистий клопіт, вищезгадане угрупування втрачає свої позиції поміж місцевих, попри сильні позиції в різних структурах.

Все більше гарячих голів на поліссі викопує прикопане і бере дурне в голову і вогнепальне в руки.

Поліція (у рівному) — молодці, отримали перемогу: зловили 3 з 5ти (кількість уточнюється) приїжджіх. Поліція (на поліссі) вкотре показує всю глибину ситуації: Полісся — зрна де не діють закони, нема порядку і правоохоронної системи.«

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *