Американці засудили Іванку Трамп за недоречно дороге вбрання

Іванка Трамп знову опинилася в центрі скандалу: на цей раз інтернет-користувачі засудили бізнесвумен за дороге плаття, продемонстроване в розпал хаосу і масових протестів в США.

У перші дні після вступу на посаду президента США Дональд Трамп підписав кілька указів, зокрема один з них вже почали реалізовувати — указ, що забороняє біженцям і громадянам семи країн в’їзд на територію США. Це викликало хвилю акцій протесту по всій країні. Однак вийшли на вулиці далеко не всі жителі Штатів.

Звичного свого способу життя залишилася вірна і дочка Трампа. У минулі вихідні вона разом з чоловіком Джаредом Кушнером відвідала один зі світських заходів, опублікувавши пізніше на своїх сторінках у соціальних мережах знімок з чоловіком, зроблений під час прийому.

Кадр викликав негативну реакцію: користувачі визнали недоречним дороге вбрання Іванки та Джареда, коли життя і безпека біженців викликає питання.

Під публікацією Трамп можна знайти тисячі найрізноманітніших коментарів: від «чудовий образ» і «красуня» до порівнянь її сукні з одягом, який змушені носити біженці. Хтось навіть порівняв дочку президента з королевою Франції Марією-Антуанеттою, нібито відповіла на заяви про страждання свого народу:

«Якщо у них немає хліба, нехай їдять тістечка.»

Як повідомляє Сплетник, плаття Іванки Трамп коштує близько 5 000 доларів.

 

 дорога сукня, Іванка Трамп

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *