Анджеліна Джолі та Джаред Лето: закрутили по-новому

Голівудска кінозірка Анджеліна Джолі відновила стосунки з актором і своїм давнім шанувальником Джаредом Лето. Про це пише Страна.ua з посиланням на Elle.

Зірки вперше зустрілися в 1999 році під час зйомок фільму «Перерване життя», а п’ять років по тому у Джолі та Лето трапився доволі короткочасний роман
Після розставання Анджеліни Джолі і Бреда Пітта особисте життя обох акторів поки не налагодилось.

Пітту зараз припису.ть роман з Кейт Хадсон. А що до Джолі, то вона до недавніх пір вела самітницький спосіб життя, і якщо вибиралася за межі будинку, то виключно в компанії дітей. Проте, ЗМІ повідомляють, що у актриси все-таки трапився новий роман. Або, точніше, «перезавантажився» старий — з Джаредом Лето.

Варто відзначити, що пару нібито бачили на «секретному» вечері в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. Крім того, за словами джерела, що побажало залишитися анонімним, Анджеліна «дуже, дуже часто і довго» спілкується з Джаредом по телефону.

Як відомо, актори знайомі давно, близько десяти років. Вони вперше зустрілися в 1999 році під час зйомок фільму «Перерване життя», а п’ять років по тому у Джолі та Літо трапився короткочасний роман — буквально перед тим, як актриса познайомилася з Бредом Піттом на знімальному майданчику стрічки «Містер і місіс Сміт».

Відносини між екс-коханими збереглися теплі.

Коли Енджі подала на розлучення з Бредом, одним з перших, кому вона про це сказала, був Джаред, — говорить інсайдер.

Потім спілкування продовжилося: Літо подзвонив Джолі дізнатися, як вона, і протягом кількох наступних тижнів вони постійно телефонували один одному. В результаті пара вибралася повечеряти в ресторан.

Атмосфера була наелектризована — вони давно не бачилися, але хімія між ними залишилася, — стверджує джерело.

Джаред вміє розсмішити Анджеліну, і в цей період її життя він саме той, хто їй потрібен: Лето трохи пришелепкуватий, а ще він дуже безтурботний — той тип, який їй підходить.

Знаючи про їх минуле, Пітт завжди відчував себе незатишно, коли вони втрьох десь перетиналися. Тепер їх шлюб закінчився, і ніщо не заважає Енджі і Джареду. Вона насолоджується його турботою, а йому не потрібні ніякі зобов’язання, і це ідеальний варіант для неї сьогодні , — цитують ЗМІ джерело в оточенні Джолі.

 Анджеліна Джолі, Джаред Лето, роман

1 thought on “Анджеліна Джолі та Джаред Лето: закрутили по-новому”

  1. Уведомление: Джолі c дітьми відвідала прес-конференцію в Камбоджі — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *