До вручення премії «Оскар» готуються не тільки зірки, але й кухарі, які цих самих зірок пригощатимуть після урочистої церемонії.
Австрійський шеф-кухар Вольфганг Пак розкрив деякі секрети святкового столу, покликаного нагодувати знаменитостей 26 лютого.
В меню «Оскара» щорічно присутні як традиційні страви, так і нововведення.
Гостям 89-й церемонії вручення кінонагород запропонують:
- тарталетки з печеним тунцем,
- фалафель з солодкого горошку,
- запечені макарони з сиром,
- солоні кренделі,
- попкорн з їстівним золотом,
- креветки з манго,
- хот-доги з кукурудзяної муки з лобстерами
На столах буде надзвичайно багато страв, що здатні здивувати найвибагливішого гурмана. Будуть і закуски з символікою церемонії, наприклад, міні-статуетки з копченого лосося.
Організатори церемонії закупили сім з половиною тисяч креветок, п’ятнадцять кілограмів трюфелів, півтора центнера тунця.
Зірок пригостять рідкісним шампанським, а особиста виноробня Френсіса Форда Копполи стане постачальником вина для святкового столу.
Для прикраси оскарівського балу замовили 10 тисяч квітів з різних куточків світу.
Джерело: Сплетник
Меню «Оскара-2017»: що їстимуть зіркові гості: 1 комментарий