Меріл Стріп відмовилася від сукні Карла Лагерфельда для церемонії «Оскар-2017»

Напередодні церемонії «Оскар-2017» відома акторка Меріл Стріп потрапила у скандал через сукню від модного дому Chanel. Про це пише 24tv.ua.

«Залізна леді» мала б з’явитись на червоній доріжці в сукні зі свіжої колекції модного дому Chanel, однак в останній момент відмовилась.

Креативний директор Chanel Карл Лагерфельд запевнив, що спочатку сукня дуже сподобалась акторці. Вона лише попросила внести кілька змін.

Пізніше до представників компанії звернувся менеджер акторки, який зажадав від Дому оплати за вихід Стріп у їх сукні. Як заявив кутюр’є, вони не платять знаменитостям за те, що вони носять їх одяг.

Після того, як ми даруємо сукню вартістю 100 000 євро, ми дізнаємося, що повинні заплатити. Ми даємо їм сукні, ми робимо для них сукні, але ми не платимо. Вона може бути геніальною актрисою, але при цьому така дешева,
– обурився Лагерфельд.

Менджери Меріл Стріп цю інформацію вже спростував. За їх словами, акторка ніколи не вимагає грошей від дизайнерів за виходи у їх вбранні.

Західні журналісти припускають, що причиною конфлікту могла стати політика. Адже Карл Лагерфельд, як відомо, одягає Меланію Трамп. А Меріл Стріп, у свою чергу, дуже активно підтримувала Гілларі Клінтон. Більше того, актриса багато говорить про свою неприхильність до політики Трампа.

Варіанти суконь модного дому Chanel для Меріл Стріп:

 

 

 

Читайте також:

Меню «Оскара-2017»: що їстимуть зіркові гості

 

Меланія Трамп вперше відвідала Білий дім у якості першої леді США

 Карл Лагерфельд, Меріл Стріп, сукня від кутюр

Меріл Стріп відмовилася від сукні Карла Лагерфельда для церемонії «Оскар-2017»: 1 комментарий

  1. Уведомление: Меріл Стріп вимагає вибачень від Карла Лагерфельда за брехню про її сукню — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *