Хто має найвищі шанси на перемогу в Євробаченні-2017: фаворити букмекерів

Фінал Євробачення-2017 пройде 13 травня, і тоді стане відоме ім’я переможця.

А поки завдяки Соломії Ніколайчук для сайту»24″ дізнаємося більше про учасників, на яких поставили букмекери.

Перемогу на Євробаченні-2017 букмекери прогнозують представнику Італії Франческо Габбані. Друге місце європейські контори віддають болгарину Крістіану Костову, а третє – представнику Швеції Робіну Бенгтссону. Замикають п’ятірку лідерів за ставками букмекерів Португалія (Сальвадор Собрал) та Вірменія (Арцвік). Україна розмістилася на 24-му місці (нагадаємо, нашу країну на Євробаченні представить гурт O.Torvald з піснею «Time»).

Сайт «24» підготував найцікавіші факти про ймовірних переможців Євробачення-2017 за ставками букмекерів.

1 місце. Італія, Франческо Габбані

35-річний учасник Євробачення-2017 від Італії Франческо Габбані (Francesco Gabbani) – на першому місці в букмекерів. І не дарма – у своїй країні за останні роки цей життєрадісний чоловік досягнув неабиякого успіху.

Франческо два роки поспіль перемагав на фестивалі Сан-Ремо – таке сталося вперше в історії конкурсу. У 2015-му році він переміг у категорії «новачків», а в 2016-му став переможцем у головному конкурсі з піснею «Occidentali’s Karma». Саме з цією композицією він представить Італію на Євробаченні у Києві.

Після перемоги у Сан-Ремо протягом тижня диск із синглом став золотим, а впродовж місяця – двічі був платиновим. Відео на пісню «Occidentali’s Karma», де Франческо танцює з мавпочкою, стало вірусним, і за три місяці на YouTube його переглянуло понад 100 млн користувачів!

Цікаво, що італієць міг взагалі завершити сольну кар’єру і не досягнути таких вершин. У 2010 він покинув свій перший гурт Trikobalto заради сольної кар’єри, а пізніше хотів зовсім зав’язати зі сценою і сконцентруватися на написанні пісень. Однак у 2015-му його музичний лейбл BMG зумів переконати співака взяти участь у фестивалі Сан-Ремо, після чого й сталося це сходження на вершину шоу-бізу Італії.

Напередодні Євробачення-2017 вийде уже третій сольний альбом Франческо Габбані.

Батьки Франческо були власниками магазину музичних інструментів, тож його любов до музики можна легко пояснити. Його молодший брат Філіппо Габбано (28 років) грає в команді Франческо на ударних і допомагає йому підібрати ритм для пісень.

Представник Італії на Євробаченні-2017 каже, що його пісня – для великої кількості слухачів, «різні культури і країни полюблять її». Франческо гордий, що може представити свою країну перед кожним європейцем, і вірить у якість всього під маркою «Зроблено в Італії».

2 місце. Болгарія, Крістіан Костов

Болгарину Крістіану Костову лише 17 років, і він має реальні шанси завоювати головний музичний приз Європи! Попри молодий вік, у хлопця вже є чималий досвід – він займається музикою з 6-ти років.

У 14 років Крістіан взяв участь у російському шоу «Голос. Діти», де його тренером був один із переможців Євробачення Діма Білан. Вже у 2015-му році співак покинув Росію, щоб взяти участь у болгарському «Х-Факторі» – там посів друге місце.

Два його сингли очолювали національний радіочарт. А відео на пісню «Vdigam Level» переглянуло на YouTube майже 7,5 млн користувачів.

На Євробаченні Крістіан Костов виконає ліричну композицію «Beautiful Mess». У пісні розповідається про хаос, у якому ми всі живемо, і про святу, недоторканну любов.

 

3 місце. Швеція, Робін Бенгтссон

Робін грав на гітарі з 13-ти років, а пізніше навчився грати ще й на трубі, хлопець сам пише пісні. Коли йому було 17, у 2008-му, поп-музикант взяв участь у шведському реаліті-шоу «Idol» і буквально підірвав усіх суддів своїм душевним і зрілим голосом. Ще більшу славу Робіну принесла участь у 2016 році в музичному конкурсі Melodifestivalen з піснею «Constellation Prize», хоча хлопець і зайняв там аж п’яте місце.

З 2008-го Робін Бенгтссон випустив 13 синглів, та один міні-альбом. Його пісня «Constellation Prize» потрапила в масову ротацію та двічі стала платиновою.

Зараз Робіну 27. У минулому він був мотоциклістом, а в теперішньому є батьком. Він обожнює музику, подорожі, спорт і свою родину. А на Євробаченні мріяв виступити ще з дитинства. На сцені в Києві уже 9 травня у півфіналі Євробачення-2017 Робін Бенгтссон виконає ритмічну пісню «I Can’t Go On».

Хто має найвищі шанси на перемогу в Євробаченні-2017: фаворити букмекерів: 2 комментария

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *