Олена Зайцева в СІЗО: дев’ять сусідок по камері, консультація психолога та тюремний хліб

Разом з Оленою Зайцевою, яка ввечорі 18 жовтня збила у Харкові на вулиці Сумській 11 осіб, сидять ще дев’ять жінок. Про це повідомив журналістам заступник начальника установи виконання покарань №27 Дмитро Холод під час екскурсії в СІЗО, пише Главком з посиланням на «Міський дозор».

«Вона десята в камері. Всі жінки, які перебувають з нею, залучаються по важким статтям. У камері є і молоді і дорослі жінки»,- розповів Холод.

За його словами, Зайцева — наймолодша в камері, сама «вікова» — 50-річна жінка. Сусідки по камері Зайцевої проходять по кримінальних справах, пов’язаних з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень, торгівлею наркотиками, грабежами.

Конфліктів в камері немає. «Кожен сидить за свої діяння. Раніше вони ніде не перетиналися, тому і конфліктів немає », — сказав Холод.

«Психологічне її стан в перший день було напруженим. Коли її ввечері привезли із залу суду, з нею працював психолог. Він працював з нею вже кілька разів. День, два і адаптація пройшла успішно. Вона вже не плаче», — розповів Холод.

«Сьогодні на перше салат з капусти, борщ український, а також каша перлова і котлета рибна», — продовжує завідувач їдальні Ігор Потапов, уточнюючи, що з тюремної їжі Зайцева їсть тільки хліб.

«Хліб вона їсть наш, який випікають в нашій пекарні. А ось їду немає, передачки їй передають постійно», — говорить він. За словами Холода, Зайцеву в СІЗО відвідує мати.

«Батько не скажу, але мати була у неї на побаченні, адвокат неодноразово, за батька не можу сказати», — розповів заступник начальника СІЗО.

 

 

Читайте також:

Харківська ДТП: у лікарні померла 20-річна Діана Берченко

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *