Активісти «Руху Визволення» блокують об’єкти «Рошен» у двох містах

У Вінниці та Яготині активісти заблокували завод і логістичний центр президентської компанії «Рошен», передає 24tv.ua.

Вони вимагають від Петра Порошенка створити антикорупційний суд і прийняти закон про імпічмент Президента.

Оскільки глава держави ігнорує вимоги протестувальників, які мітингують під Верховною Радою, активісти почали блокувати його бізнес, пояснив нардеп від «Самопомочі» Єгор Соболєв. Він висловив сподівання, що такий тиск має вплинути на рішення Порошенка виконати вимоги мітингувальників.

«У відповідь на блокування президентом важливих для країни антикорупційних рішень ветерани війни за незалежність почали блокувати його заробітки. За підтримки місцевих жителів була перекрита дорога до логістичного центру компанії «Рошен» в Яготині на Київщині. Також у Вінниці почалося блокування однойменного заводу. Без зброї, без руйнувань, спокійно і організовано. Завтра підемо по магазинах солодощів переконувати людей не давати жодної гривні бізнесмену, який нехтує президентськими обов’язками. Якщо Петро Порошенко не керується ані законами, ані голосом розуму, нехай хоча б бажання не втрачати прибутки приведе його до тями», – написав Соболєв на своїй сторінці у Facebook.

Зазначимо, що ядром акції є офіцери і солдати добробатів, а також Нацгвардії і Збройних Сил. Всі вони повернулися із зони АТО.

 

 

Дорогі українці!Ми солдати та офіцери добровольчих батальйонів, Національної гвардії та Збройних сил України. Ми повернулися з фронту і бачимо навколо свавілля, розкрадання та обман. Коли ми йшли захищати державу, її керівництво обіцяло притягнути до відповідальності крадіїв та вбивць з команди попереднього Президента. Замість цього ми бачимо, що обраний під час відбиття нами атак Путіна Президент об’єднався з крадіями та вбивцями, і збагачується разом з ними. Ми запропонували Петру Порошенку внести до Парламенту законопроект про утворення Антикорупційного суду, який почне відправляти за грати таких як Насіров, Охендовський чи Розенблат; та законопроект про процедуру імпічменту самому Президенту, який має працювати виключно в рамках закону. Але Порошенко блокує ці важливі для країни рішення. Тому ми просимо Вас допомогти нам змусити обраного керівника держави та Верховного Головнокомандувача діяти в інтересах всього суспільства, а не лише себе особисто. Ним насамперед керує бажання збагачуватися. Тому ми пропонуємо не купувати товари в його магазинах, не користуватися послугами його страхових компаній, банків – не давати ані гривни жодній з його 104-х компаній, які він вказав у своїй декларації. Ми як ніхто розуміємо, наскільки важливо зберегти та укріпити державу, яка відстоює свою Незалежність. Тому ми проти кровопролиття, нападів на людей, магазини чи заводи.Але Президенту треба вибрати – займатися, або державою, або бізнесом. Як тільки збагачення на владі буде припинено, ми з Вами матимемо набагато сильнішу оборону, набагато вищі зарплати та пенсії і закони почнуть працювати для всіх.Допоможіть нам цивілізовано, але твердо цього досягти! Рух за визволення України від олігархів та зрадників

Опубліковано Рух "Визволення" 28 жовтня 2017 р.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *