Смерть доньки Людмили Гурченко: стали відомі нові подробиці трагедії

Донька знаменитої артистки Людмили Гурченко, 59-річна Марія Корольова, могла померти від зупинки серця, передає PolitekA.

Про це розповів адвокат загиблої Шота Горгадзе.

«Серце. Наскільки я знаю, смерть була раптовою», – зазначив юрист.

У поліції розповіли, як померла Королева. Сьогодні вранці жінка разом з донькою та онукою разом вийшли з дому. Королева як зазвичай вигулювала домашню собаку, але їй раптово стало погано, і вона впала на дорогу між авто.

Королева лежала на землі з відкритими очима, і не могла розмовляти. Рідні вважають, що у жінки стався інсульт. Королеву перенесли на лавочку біля будинку, після чого викликали лікарів. Але по приїзду медиків через п’ять хвилин дочка Гурченко померла.

Адвокат Горгадзе додав, що намагається зробити все, щоб Королеву поховали поруч з Гурченко на Ваганьковському кладовищі.

«Зараз потрібно зрозуміти, чи вийде швидко оформити документи для того, щоб поховати її поруч з Людмилою Марківною, поруч з мамою. Дуже б хотілося це зробити, поки займаємося, будемо пробувати», – повідомив він.

Корольова померла напередодні виходу програми “Андрій Малахов. Прямий ефір”.

Дочка Гурченко мала вперше зустрітися з рідним братом.

Водночас, як стало відомо, сама програма все-таки вийде в ефір.

Правда, тепер уже без Марії Корольової, яка знала про існування рідного брата, але ніколи з ним не зустрічалася. Марія жила в Москві, її брат, якому зараз 44 роки, – в Тбілісі. Їхній батько в минулому – відомий актор Борис Андронікашвілі.

Тільки через 6 років після смерті їх матері Людмили Гурченко мала відбутися зустріч брата з сестрою, але доля розпорядилася інакше.

 Людьмила Гурченко, Марія Корольова

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *