У Москві автобус влетів у зупинку

Рейсовий автобус наїхав на зупинку громадського транспорту на Сходненській вулиці в російській столиці Москві, є потерпілі, інформує Главком. Про це з посиланням на джерело в правоохоронних органах країни повідомляє ТАСС.

«На вулиці Сходненська, 37, автобус наїхав на зупинку громадського транспорту», — сказав співрозмовник агентства, зазначивши, що в результаті є двоє загиблих. Однак згодом росЗМІ зазначили, що людей вдалося врятувати, отже загиблих немає.

На місце події виїхали поліцейські.

Дані про постраждалих, за словами силовиків, в даний момент уточнюються. Офіційно в прес-службі ГІДД по Москві повідомляють тільки про трьох постраждалих.

Інформацію про те, що в результаті інциденту ніхто не загинув РБК пізніше підтвердив очевидець події Андрій Соколов — він діставав постраждалих з-під автобуса. «Я стояв біля газетного кіоску, який поряд із зупинкою, чекав маршрутку. Один таксист заважав проїхати автобусу, він хотів його об’їхати, але в підсумку, кажуть, відмовили гальма», — розповів він, додавши, що всього знає про двох постраждалих -«жінку та чоловіка».

«Я витягав чоловіка, у нього закритий перелом лівого гомілковостопного суглоба. Я сам колишній працівник медслужби, оглянув його», — пояснив співрозмовник ЗМІ. Автобус, за його словами, «пригальмовував, і швидкість була невелика».

Версію про те, що аварія сталася «при спробі [водія автобуса] піти від зіткнення з іншим транспортним засобом» підтвердили в московському главку МВС. В результаті цього чоловік, який перебував за кермом автобуса, «за попередньою інформацією, не впорався з керуванням та допустив наїзд на зупинку», говориться в повідомленні на сайті відомства.

«За попередньою інформацією автомобіль вдарив автобус, через що автобус скоїв наїзд на зупинку. Загиблих немає», — заявили в свою чергу в московському департаменті транспорту.

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *