На Житомирщині депутат облради намагався покінчити життя самогубством

Покінчити життя самогубством намагався депутат Житомирської обласної ради у Коростені. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник ГУ НП у Житомирській області Вячеслав Печененко, передає УНН.

Повідомлення про госпіталізацію до Коростенської лікарні надійшло сьогодні зранку. Чоловіка 1976 року народження з місця проживання забрала швидка — у постраждалого діагностували вогнепальне поранення.

«У ході наших першочергових заходів встановлено, що поранений цього ж ранку зателефонував матері та повідомив про намір вчинити самогубство. Нині медики намагаються врятувати життя чоловіка, який, як з’ясувалось, є депутатом обласної ради. Поліція перевіряє усі обставини події та можливі версії», — написав В.Печененко.

Із власних джерел кореспондент УНН дізнався, що депутатом є представник фракції «Укроп», який є членом комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку Житомирської обласної ради. Він проживає в Коростені та є приватним підприємцем. Наразі чоловік із пораненням черевної порожнини перебуває в Коростенській районній лікарні.

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *