Кірі Найтлі — 33

26 березня святкує свій день народження популярна англійська кіноакторка Кіра Найтлі (1985).

Про це повідомляє Портал «Будь у курсі» з посиланням на Укрінформ.

Відома за фільмами «Пірати Карибського моря», «Король Артур», «Гордість і упередження», «Анна Кареніна».

Дворазова номінантка на «Оскар» (2006, 2015).

Фільмографія актриси нараховує понад 70 фільмів. Знімається Кіра з семи років. Її батьки теж актори, а мати до того ж, ще й досить успішний драматург. Британська актриса рік за роком упевнено будує зіркову кар’єру в Голлівуді попри скептицизм тих, хто називав її лише копією, двійником Наталі Портман.

«Я пройшла чималий шлях від одвічних «вона зовсім не вміє грати» до номінацій на «Оскар», і, як на мене, це пречудово», — не без гордощів заявляє Найтлі в одному з інтерв’ю.

Донедавна актриса стверджувала, що дуже любить міцні слівця й міцні напої, зовсім не цікавиться здоровим харчуванням і ніколи не відвідує спортзал, але відтоді, як вона вийшла заміж, подібні заяви зникли. Втім, цілком можливо, що то були лише слова, така собі показна м’яка брутальність, покликана на догоду звичайному глядачеві трохи «розбавити» надто правильний образ акторки.

Актриса у шлюбі з музикантом Джеймсом Райтоном, два роки тому у пари народилася донька.

Що ще об’єднує Кіру Найтлі з Наталі Портман крім зовнішньої схожості? Обидві ненавидять слово «мила». «Іноді кажуть: «Яка вона мила!» Мене ж нудить від подібних слів. Так можна казати хіба що про власну кішку», – стверджує Портман. «Мила» – це найгірше слово на землі», – вторує їй Найтлі.

 

 акторка, Кіра Найтлі

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *