Перший день Операції Об’єднаних сил: Чи щось змінилось?

Відомий волонтер Роман Донік стверджує, що на Донбасі після запровадження Операції Об’єднаних сил нічого не змінилося. Зокрема, це стосується пропускного режиму, передає 24tv.ua.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Поїздили сьогодні по двох секторах. У перший день ООС. Поки все, як зазвичай. Звичайний бусик на харківських номерах. Низько сидить, правда. Десь – стандартні перевірки документів, заглядання до салону. Десь пароль прокотив. Десь викликали на зв’язок тих, до кого приїхали. Усе, як завжди. Поки нічого не змінилося», – зауважив активіст.

 

 

Крім того, Донік підкреслив, що загалом ООС від АТО нічим не відрізняється як для хлопців на передовій, так і для хлопців, що вийшли зі своїми бригадами на відновлення боєздатності.

Війна, як ти її не назви, так війною і залишається. Та ж війна, той же противник, якого потрібно знищити, ті ж наші хлопці, яким потрібна допомога у знищенні противника. Все дуже просто. Перемога буде тоді, коли переможемо. Або виженемо або знищимо тих, хто воює проти України. Все дуже просто. І перемога у війні за Незалежність – це, як і раніше, один із найбільш життєво важливих пріоритетів,
– наголосив волонтер.

 

 , операція Об'єднаних сил

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *