Олександр Симчишин підсумував основні питання 11 сесії міської ради

25 січня у сесійному залі Хмельницької міської ради проходить засідання 11-ої сесії за участі 38-ми із 42-ох міських депутатів.

В порядку денному 11-ї сесії міської ради — 90 питань. Абсолютна більшість питань носять робочий характер, які накопичувались протягом значного проміжку часу. Насамперед це питання, пов’язані з індивідуальними та колективними проблемами містян.

У першій половині засідання більшістю міських депутатів було підтримано звернення хмельничан, які стосуються видялення земельних ділянок, надання дозволів, затвердження земельних документів, виділення матеріальної допомоги, земельних ділянок та квартир для сімей загиблих Героїів АТО.

 

У дописі на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook пан Симчишин коротенько підсумував результати роботи міських депутатів на засіданні 11-ої сесії:

«Отже:

— внесли зміни у спеціальну програму, що дозволить профінансувати початок будівництва багатоквартирного будинку для учасників АТО, під який також сьогодні була остаточно закріплена земельна ділянка На Проспекті Миру. У цьому році плануємо використати до 7 млн. Будинок повністю буде для атошників. Планується щонайменше 70 квартир

— прийняли рішення стосовно виділення земельних ділянок для учасників АТО під будівництво гаражів. Понад 50 ділянок
— родини загиблих, що мешкають в Хмельницькому, і в 2017 році не платитимуть за комунальні послуги — відповідним рішенням сьогодні забезпечили компенсацію з бюджету міста 50% їх суми (50% компенсує держава).
— відшкодували грошові кошти тим родинам загиблих, які будували пам’ятники своїми силами
— також проголосували за надання пільги на оплату комунальних послуг чоловікам та дружинам померлих учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, Заслуженим донорам України, учасникам війни в Афганістані та інших локальних воєн на території інших держав.
— Єдиний живий член Проскурівського підпілля, партизани, воїни УПА, колишні політв’язні та репресовані отримуватимуть в 2017 році по 500 гривень надбавки до пенсії з казни міста. У 2016 році сума була на 100 грн меншою. А в 2015 всього 200 грн
— стипендію завдяки сьогоднішньому рішенню депутатів міськради отримають хмельницькі митці. Наразі матимемо 20 стипендіатів.
— важливим є сьогоднішнє рішення про початок виділення в натурі скверів. Зокрема, зелена зона на Соборній, перехресті Бандери і Зарічанськоі. Далі — фініш роботи над планом озеленення міста.
— ухвалено також програму «Піклування» управління соцзахисту
— підтриману місцеву ініціативу та частину інших звернень в т.ч і до центральних органів влади.»

 

1 thought on “Олександр Симчишин підсумував основні питання 11 сесії міської ради”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *