Угода про асоціацію Україна-ЄС: Медіа за європейські зміни в Україні (+відео)

Угода про асоціацію Україна-ЄС — це надзвичайно складний та комплексний документ, що передбачає числені реформи в Україні, які покликані піти на користь українському суспільству.

Для того, щоб зміни, які передбачає дана Угода, були підримані суспільством, важливо надавати українцям повну, вірогідну, актуальну та зрозумілу інформацію про реформи та безпосередньо саму Угоду.

Саме з цією метою і було започатковано проект «Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа«.

Сотні редакторів та журналістів України дізнались, що саме означає Асоціація з ЄС та як вона має працювати, які реформи мають реалізовуватись та яким чином ці реформи наблизять Україну до європейського простору. Не оминув проект і важливого питання зони вільної торгівлі, детально роз’яснюючи що саме вона дасть громадянам України.

Чому проект «Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа» зорієнтований в першу чергу на медіа? А хто як не журналісти можуть професійно та докладно пояснити українському суспільству усі переваги, деталі, нюанси та ризики євроінтеграційних процесів.

На сьогодні у межах проекту створено 421 матеріал:

  • 117 відеосюжетів;
  • 168 публікацій та фоторепортажів;
  • 12 радіосюжетів;
  • 124 інформаційні повідомлення.

Наприкінці лютого, у готелі «Русь», що у Києві, пройшла заключна конференція проекту «Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа» на тему «Медіа за Європейські зміни в Україні«.

В ході конференції обговорювали безліч важливих, актуальних та цікавих питань стосовно стратегій розвитку України, бачення представниками медіа змін та реформ, значення Угоди про асоціацію з ЄС для українського суспільства, розглянули Стратегію комунікування європейської інтеграції України, роль медіа у шляхах виходу на ринки ЄС, місце європейської теми в ефірному часі та на шпальтах друкованих ЗМІ.

До Вашої уваги «Будь у курсі — Портал новин» представляє відео заключної конференції:

 

 

 

 

 

 

 

 Медіа за Європейські зміни в Україні, Угода про асоціацію Україна-ЄС

4 thoughts on “Угода про асоціацію Україна-ЄС: Медіа за європейські зміни в Україні (+відео)”

  1. Уведомление: Платформа громадянського суспільства Україна-ЄС запрошує на Асамблею — Будь у курсі — портал новин
  2. Мета тимчасового застосування частини положень Угоди — наблизити безпосереднє виконання торговельної частини Угоди та не втрачати час, допоки відбудуться всі формальності на національному рівні та на рівні ЄС щодо набуття Угодою чинності.

    Ответить
  3. Нижче наведена таблиця, яка відображає хід ратифікації угоди. Зеленим кольором позначено країни, які ратифікували угоду та повідомили про це Генеральний секретаріат Ради ЄС. Жовтим — країни, які частково завершили процес ратифікації або ще не повідомили Генеральний секретаріат.

    Ответить

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *