З різницею у чверть століття: Бриджит Троньє та Еммануель Макрон

За підсумками першого туру президентських перегонів у Франції Еммануель Макрон лідирує з відносно невеликим відривом — його головний конкурент Марін Ле Пен програє лише на пару пунктів. Однак громадськість вже розглядає Еммануеля як потенційно головного претендента на президентське крісло. Саме цей факт і став приводом для обговорення потенційної ​​першої леді країни — Бріжит Макрон (Троньє).

У місіс Макрон є всі шанси стати найбільш нетиповою дружиною глави держави. Вона складе переконливу конкуренцію першій леді США, чарівній Меланії Трамп. Незавжаючи на те, що Бриджит не публікувала оголені світлини для глянців, однак зробила усе можливе, щоб її Еммануель був в одному кроці від політичної перемоги.

Про дитячі роки Брижит відомо не так багато. Вона народилася на півночі Франції, в мальовничому регіоні Пікардія, в 1953 році. 13 квітня Бриджит Макрон виповнилося 64 роки, в той час як її чоловіку — можливому президенту Франції — зараз 39.

Практично все своє життя місіс Макрон прожила в Ам’єні. Крім неї батьки Бріжит виховували ще п’ятьох дітей, але Бріжит при цьому була наймолодшою ​​в сім’ї. Її сім’я була однією з найвпливовіших в регіоні. Клан Тронье (по батьківській лінії) і донині успішно займається виробництвом різних солодощів, в першу чергу, макарунів. Як повідомляється в пресі, в даний час керує сімейним бізнесом племінник Бріжит — Жан-Олександр Троньє.

Саме в Ам’єні юна Бриджит вийшла заміж і влаштувалася на роботу. Одруження Бріжит Тронье і банкіра Андре Луї Озьеро відбулося досить скоро — в червні 1974 року. Здавалося, вийшов досить успішний союз: Бріжит протягом декількох років народила чоловікові трьох дітей, при цьосу не закинувши свою педагогічну діяльність. І як виявилось зовсім не дарма! У віці 39 років Бріжит давала уроки французької та латинської мов в середній школі для єзуїтів. Цікаво, що майбутня місіс Макрон паралельно керувала театральним гуртком, де і познайомилася з Еммануелем.

Талановитого 15-річного юнака Бриджит майже одразу виділила з натовпу. Еммануель вів усамітнений спосіб життя, мало контактував з однолітками і весь вільний час присвячував поезії, оскільки мріяв стати письменником, і не мав жодної думки про політичну кар’єру. Бриджит і Еммануель годинами обговорювали класичну літературу, сперечалися про п’єси і вели філологічні дебати. Після майже трьох років Макрон заявив на випускному балу, що неодмінно одружується зі своєю вчителькою. Юнака абсолютно не бентежило, що вона все ще була в заміжня, вже мала трьох дітей дорослих і була старша за нього на 25 років.

Оскільки Ам’єн — зовсім невеличке містечко, тому плітки про спілкування Еммануеля і Бріжит досить швидко дійшли абсолютно до всіх його жителів. Батьки Макрона, дізнавшись, що обговорює вся округа, заборонили вчительці їх сина наближатися до нього, поки Еммануелю не виповниться 18 років. Щоб захистити спадкоємця сімейного справи від «згубного» впливу, вони відправили юнака вчитися в Париж. А Бриджит так і залишилася в Ам’єні. Еммануель пообіцяв своїх коханій, що обов’язково покличе її заміж, але перш за все зробить кар’єрау. І, як з’ясувалося, слів на вітер він не кидав.

Шлюб Бріжит з банкіром Озьером затріщав по швах, тому до 2007 року вчителька з Ам’єна вже була розлученою жінкою та жила в самоті, хоча її постійно оточували діти, а незабаром і внуки.

Весь цей час Еммануель Макрон продовжував підтримувати спілкування з Бріжит. А коли все таки наважився зробити коханій пропозицію руки і серця, він не відразу отримав заповітне «так»: його обраниця деякий час роздумувала, але в підсумку дала заповітну згоду. Трохи пізніше Бріжит перебралася до нареченого в Париж. До столиці Франції також поїхали її діти та онуки. Так, у свої 29 років Еммануель став молодим дідусем. Протягом десяти останніх років папарацці не раз вдавалося зробити світлини кандидата в президенти з онуками своєї дружини.

Еммануель вже неодноразово зізнавався, що заслуга Бріжит практично у всьому позитивному, що з ним сталось, і він за це їй безмірно вдячний. Вона, за словами Макрона, надавала йому підтримку і намагалася давати правильні поради, як діяти в тій чи іншій ситуації. Починаючи від роботи в банківській сфері і закінчуючи міністерським портфелем, Еммануель все намагався робити в чіткій згоді з дружиною. У них склався блискучий тандем, вони збудували сімейне життя таким чином, що подружні обов’язки ніяк не перемішуються з робочими моментами. Еммануель вже давно дав усім чітко зрозуміти, що в їх відносинах діє принцип партнерства.

Макрон впевнений, що без старань дружини він ніколи не вступив би в політичну битву. Саме Бриджит формує чоловікові промови для виступу, керує його деякими справами і максимально розвантажує від менш важливих справ.

Громадськість усього світу жваво обговорює колосальну різницю у віці подружжя (зараз Еммануелю 39 років, а Бріжит — 64). Окрім того, цікавість підігріває ще той факт, що місіс Макрон анітрохи не поступається за стилем багатьом знаменитостям. Вона не приховує, що любить одягатися в дорогих бутіках, з’являтися на паризьких модних показах, ретельно стежити за своїм видом і взагалі сильно контрастувати зі стереотипним наданням про француженками. Буржуазні звички подружжя часто стають предметом обговорення. Але Бріжит і Еммануеля це мало бентежить. Мадам Тронье дуже любить брендові речі. Вона є великою прихильницею двох найбільших французьких модних Будинків Dior і Louis Vuitton. Такі звички цілком зрозумілі: Бриджит виросла в заможній родині, а її нинішній чоловік — успішний банкір і політик, який завжди радий дарувати коханій милі дрібнички.

Народжувати дітей пара вже явно не планує, та й Еммануель поділився, що йому вистачає онуків дружини.

Макрон зізнався, що якщо здобуде перемогу в президентських перегонах, то Бриджит стане не просто першою леді країни, а займе окрему посаду, яка, правда, не буде оплачуватися.

 

З різницею у чверть століття: Бриджит Троньє та Еммануель Макрон: 1 комментарий

  1. Уведомление: Макрон чи Ле Пен: У Франції розпочався другий тур виборів президента — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *