У Хмельницькому демонтували незаконно встановлену зовнішню рекламу

23 червня працівники департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів спільно з представниками управління екології та контролю за благоустроєм міста, комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста провели демонтаж спеціальних рекламних конструкцій у центральній частині міста, зокрема на вулицях Подільській, Соборній та частині Проскурівської.

«На цю зовнішню рекламу у підприємців немає жодних документів, а отже, вони знаходяться незаконно, – говорить заступник міського голови Андрій Бондаренко. – Крім того, місяць тому ми прибрали зовнішню рекламу на Проскурівській і вона стала значно привабливіше виглядати та побільшало місця для прогулянок».

Як повідомив директор департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Олександр Чорнієвич, демонтаж рекламоносіїв проведено відповідно до типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України та згідно з рішенням виконавчого комітету Хмельницької міської ради «Про порядок розміщення  розміщення зовнішньої реклами у місті».

 

 

Джерело: Хмельницька міська рада

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *