Принцу Джорджу — 4 рочки

22 липня свій четвертий день народження відзначає один з наймолодших спадкоємців британського престолу і один з найзнаменитіших хлопчиків в світі — маленький та чарівний принц Джордж.

Повне ім’я принца — Джордж Олександр Луї:

  • Перше ім’я — на честь батька королеви, Георга VI.
  • Олександр — на честь другого імені Єлизавети II (її повне ім’я — Єлизавета Олександра Марія).
  • Луї — на честь Луїса Маунтбеттена, дядька принца Філіпа.

Кейт Міддлтон і принц Вільям розповідають, що їх син проявляє надзвичайно великий інтерес до літаків і гелікоптерів. Принц Джордж просто щасливий, коли його батько, який служив пілотом вертольотів екстреної медичної служби, брав його на роботу і дозволяв посидіти в кріслі пілота.

У хлопчика 7 хресних батьків:

  1. Зара Тиндалл — кузина принца Вільяма і старша внучка британської королеви Єлизавети II;
  2. Емілія Жардін Паттерсон — подруга Кейт Міддлтон, з якою вони разом навчались у коледжі;
  3. Х’ю ван Катсема — один з кращих друзів принца Вільяма;
  4. Олівер Бейкер — він навчався разом з герцогом і герцогинею в Сент-Ендрюському університеті;
  5. Джеммі Лоутер-Пінкертон — протягом багатьох років працював приватним секретарем герцога і герцогині, а також принца Гаррі;
  6. Джулія Семюель — близька подруга принцеси Діани, матері принца Вільяма;
  7. Ерл Гросвенор — син герцога Вестмінстерського.

Принц Джордж, як і його сестра принцеса Шарлотта, уже є законодавцем дитячої моди. І у нього є свій стиль: можна помітити, що Джордж постійно з’являється на публіці в шортах (і не тільки влітку). Все тому, що батьки принца наслідують традиції британського вищого суспільства: маленькі хлопчики не повинні носити довгі штани.

Принц Джордж — третій в черзі на престол після діда, принца Чарльза, і батька, принца Вільяма. Це другий випадок в історії, коли у царюючого монарха по чоловічій лінії народжується правнук. У разі коронації син Кейт Міддлтон і принца Вільяма буде називатися королем Джорджем VII.

Маленький Джордж цікавиться не тільки вертольотами і літаками, він взагалі дуже допитливий. У принца вже є улюблений музей — Музей природознавства в Лондоні. Це місце, до речі, любила відвідувати в дитинстві і Кейт Міддлтон.

Принц Джордж щороку з нетерпінням чекає Різдва, адже це його улюблене свято. У минулому році син герцога і герцогині Кембриджських і зовсім почав відзначати свято раніше. Спадкоємець королівського престолу заздалегідь відкрив свої подарунки від Санта-Клауса.

Він був схвильований перед Різдвом і не міг не відкрити подарунки. Йому було весело,
— розповідали інсайдери.

Маленький принц — надзвичайно відповідальний. Він чудово справляється з обов’язками старшого брата: доглядає за своєю молодшою сестрою Шарлоттою. Як розповідала Кейт Міддлтон, Джордж і Шарлотта стають дуже хорошими друзями.

 

 День народження, принц Джордж

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *