У Криму блискавка вбила радника російського міністра

В окупованому Судаку внаслідок удару блискавки помер радник міністра охорони здоров’я Росії Ігор Ланський, повідомляє 24tv.ua.

Ввечері 18 серпня та в ніч на 19-те у місті розгулялась стихія, яка перетворила вулиці на ріки, а від грому та блискавок місцеві і туристи ховались, де могли.

У суботу в соцмережах стали обговорювати резонансну подію – очевидці повідомляли, що бачили, як на фортеці блискавка влучила у людину, чоловіка одразу ж забрала швидка, проте у якому він стані – було невідомо.

Ми шли у фортецю на фестиваль (фестиваль «Генуезький шолом» у Генуезькій фортеці досі відбувається в окупованому Судаку, – ред.), але гроза нас туди не впустила. Ховались в кафе і пробули там цілих 4 години, але до фортеці так у не дійшли, сиділи за 200 метрів від неї. Пізніше дізнались, що там було жахливо, все змило, а одного москвича вбило блискавкою,
– розповідає турист із Москви, який спеціально заради фестивалю приїхав в окупований Крим.

За його словами, чоловік перебував у так званій Дівочій вежі фортеці, коли в нього задзвонив мобільний, він вирішив відповісти і саме тоді в нього влучила блискавка.

Рятувальники окупованого Криму підтвердили, що чоловік на вежі зазнав травм, несумісних з життям.

Як пише «Комсомольська правда«, загиблим виявився 41-річний радник міністра охорони здоров’я Росії Ігор Ланський.

 анексований Крим, блискавка, Ігор Ланський

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *